CURS PENSAMENT NO CIENTÍFIC

En la línia de compartir aficions, el treball anula la nostra personalitat quant a relacions personals, no podem comportar-nos com realment som sota prejudici de perdre la nostra ocupació.
¿a qui se li ocorreria compartir les seves aficions amb companys de treball o amb la clientela ?, ocultem la nostra veritable personalitat, doncs per això treballo aquí (taxis anarquia), per poder sentir-me lliure i mostrar-me com sóc. Per aquest motiu he decidit compartir amb vosaltres el meu interès per les preguntes existencials que moltes vegades em faig és possible viatjar en el temps? ¿es pot conèixer el futur, quan no entenem ni el present? ¿hi ha una altra ciutat sota els nostres peus “.
En fi si t’avorreix quart mil.lenni i enyores a Jimenez del Oso vine a experimentar altres emocions aquest dissabte 7 de maig a la sortida del metro de fontana (línia verda) a les 19:00 hores, ens aproparem al centre cívic del barri de gràcia on passarem una tertúlia interessant gratis, diversio sense un duro, us esperem a tots i totes.

SALUT I BON VIATGE.

Share