UNA COOPERATIVA DE SARAGOSSA COORDINARA ELS TAXIS LOCALS

L’emissora de la Cooperativa del Taxi de Saragossa s’encarregarà de coordinar el servei de taxis de Terol, una mesura que comportara una notable millora per als usuaris d’aquest mitjà de transport. Ens vam adonar que era necessari oferir als Terol la possibilitat de contactar a través d’un sistema operatiu les 24 hores del dia, va assenyalar ahir Joan Carles Gràcia, responsable de l’Associació d’autotaxis Ciutat de Terol, que compta amb 16 afiliats .

D’aquesta manera, l’emissora saragossana aconseguirà que cap viatger es quedi sense taxi i que a més s’escurcin els temps d’espera. Fins ara depeníem dels mòbils i del telèfon de la parada, però es tracta d’un mètode de localització que s’ha quedat antiquat, va afirmar Gràcia. El responsable dels taxistes Terol va indicar així mateix que ara la capital de la província comptarà amb cinc parades de taxi, en àrees com el Óvalo, l’estació de Renfe i l’estació d’autobusos, és a dir, “en els llocs on es concentra la clientela potencial .

Un altre avantatge addicional de l’emissora de Saragossa serà que, en horari nocturn, els clients ja no hauran de recórrer a la Policia Local per contractar un servei de taxi, tal com va apuntar Joan Carles Gràcia.

SALUT I BON VIATGE.

Share