TAXIS CÁLICO ELECTRÓNICO

Una altra de les tribus dins del taxi de barcelona, són els taxis Cálico Electrónico. Aquesta tribu és bastant nombrosa i es poden identificar per la silueta de Cálico Electrónico, en un costat de la porta davantera o al cul del taxi.

Aquests taxis Cálico Electrónico alguns són d’emissora i altres no, uns treballen de dia i altres de nit, uns són llicències parells i altres llicències senars. Aquests taxis Cálico Electrónico no són cap servei de radiotaxi, el que en comú aquest col.lectiu és la silueta de Cálico Electrónico, però que és o qui és Cálico Electrónico?

Cálico Electrònic va ser una sèrie còmica d’animació flash distribuïda gratuïtament a través d’Internet.
Ambientada en una metròpolis anomenada «Electronic City», el protagonista és un superheroi de figura contrària a la clàssica (baixet, grassonet i sense superpoders) i de nacionalitat espanyola, que una i altra vegada arrisca la seva vida per salvar la ciutat. Així mateix, en tots els capítols adquireix diversos artefactes a la botiga ElectronicaWeb. Cada capítol inclou les preses falses del «rodatge».

El seu creador és Niko, i amb el seu equip Nikodemo Animation fa diferents animacions de flash de tot tipus, generalment del gènere de la comèdia.

En un inici, el personatge de Cálico era la mascota de la pàgina de l’empresa ElectronicaWeb. Després, com un intent de màrqueting, el personatge va obtenir la seva sèrie d’animació pròpia en la qual té gran importància la botiga ElectronicaWeb. La sèrie Cálico Electrònic ha tingut una fama sense precedents en l’animació flash espanyola, arribant a ser vist en països de parla estrangera, i apareixent en gran nombre d’esdeveniments relacionats amb l’animació en general. És molt similar a South Park, però la millor qualitat dels dibuixos posa en evidència moltes més situacions pujades de to, encara que no igual, ja que en aquesta sèrie no es mostren imatges de sexe explícit.

A causa de la falta de fons, el mateix Niko va expressar el «tancament» de l’equip (després de més de cinc anys), posant fi a la sèrie de Cálico i tots els derivats de la sèrie fins que algú pugui continuar i mantenir la sèrie.

DESCARREGAR: 1 TEMPORADA.

http://www.megaupload.com/es/?d=9RWQUZZ6
http://www.megaupload.com/?d=S6Z1AP77
http://www.megaupload.com/es/?d=P5KMTBNX
http://www.megaupload.com/es/?d=3AJX0BQJ
http://www.megaupload.com/es/?d=MYQ50H54
http://www.megaupload.com/?d=YKNTVBG5

Share