DIVENDRES 16 DE NOVEMBRE MANIFESTACIÓ EN DEFENSA DE L´OBRERA

Aquest proper divendres 16 de novembre, tindrà lloc una manifestació al carrer Balmes  nº150 de Barcelona, de suport al centre social L’Obrera de Sabadell.

ObreraVs Cajamar

De qui és aquest local? El local de l’Obrera pertany legalment a Cajamar, una entitat bancària que va cedir la gestió dels seus immobles al grup Haya Real Estate, un grup gestor controlat per un fons voltor dels EEUU i vinculat a grans famílies de la burgesia i el poder polític de l’Estat Espanyol com els Aznar.

Qui participa de l’Obrera? Participem persones a títol individual, tot i que acollim a diverses entitats sense local com la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca i la Crisi (PAHC) de Sabadell. Tothom que hi vulgui participar està convidat a fer-ho!

Quins projectes s’estan desenvolupant? Actualment estem tirant endavant diferents projectes com el d’un taller de lectures, un grup de dones, el gimnàs popular “Rukeli”, Capoeira, classes de salsa i swing, diversos col·lectius d’art, un bar autogestionat, Breakdance, el grup excursionista “ La Màquia”, un hort urbà i moltes coses més.

Com ens organitzem? A nivell tècnic tenim una assemblea gestora formada per persones a títol individual i representants de les diferents activitats, que es reuneix cada quinze dies per garantir que els diferents projectes es coordinen entre sí, però tothom està convidat a participar-hi!

En quin estat legal ens trobem? El passat mes de març, 17 persones es van auto-inculpar per via civil per tal de defensar l’espai. Hem aguantat un any més, teixint relacions amb diferents entitats del sud de Sabadell i participant a les festes majors dels barris. El pròxim mes de setembre comença el judici contra les 17 companyes i és per això que engeguem aquesta campanya de firmes, per tal visibilizar el teu suport a la causa.

L’Obrera som totes i la fem entre totes!

twitter: https://twitter.com/l_obrera?lang=es

SALUT I BON VIATGE

Share