VERMUT ANTIREPRESSIU PER A LA CAMPANYA #SolidaritatInqüestionable

El proper diumenge 28 d’Octubre a partir de les 11:30h a l’hort autogestionat “Date una huerta” organitzem un vermut solidari per a visibilitzar la repressió contra l’anarcosindicalisme. Entenem que un model sindical basat en l’acció directa porta inevitablement al conflicte, doncs no ens dobleguem davant la patronal, sigui quin sigui el seu color. Forma part del nostre projecte revolucionari marcar una línia rupturista amb el sindicalisme acomodat, amb les organitzacions institucionalitzades, en definitiva, amb les centrals sindicals desclassades. Entenem que el sindicalisme és l’eina més important de la classe treballadora. És per això que creiem en l’acció directa: no entenem cap relació amb la classe dominant que no passi pel conflicte, doncs empresaris i polítics existeixen gràcies al nostre treball i hem de girar la truita. És per això que diem que en les lluites obreres el conflicte és ineludible i la solidaritat és inqüestionable.

Durant la campanya electoral de les eleccions municipals de 2015 vam convocar un piquet a les portes del Casino de Poble Nou, on s’estava celebrant un debat electoral amb les persones que per aquell moment eren els alcaldables a la ciutat de Barcelona. Entre aquestes persones estava Xavier Trias, un dels responsables de la cessió il·legal de treballadors informàtics de la Generalitat a empreses com IECISA (Informàtica El Corte Inglés SA). El piquet de la CNT buscava visibilitzar la irresponsabilitat de la Generalitat de Catalunya d’incomplir la sentència favorable als treballadors, els quals estaven apartats dels seus llocs de treball fins i tot després que un jutge els donés la raó i dictaminés que havien de ser contractats directament per la pròpia Generalitat. Durant el transcurs de l’acte, el piquet va ser atacat per un grup de persones que posteriorment vam saber que eren Guàrdies Urbans vestits de paisà. Com a resposta, es va produir un tall del subministrament elèctric del debat electoral i per tant va estar diversos minuts sense emissió televisiva. El resultat de tot això va ser la imputació de 2 companys acusats de diferents delictes, agreujat d’atemptat contra l’autoritat i delicte d’alteració d’acte electoral.

Una vegada tancat el sumari, la petició fiscal ascendeix a 2 anys i 4 mesos per a un dels companys, així com el pagament de 5.000 € de responsabilitat civil. A l’altre company li demanen 6 mesos de presó. A més la Guàrdia Urbana es persona com a acusació particular, demanant 4 anys de presó i 21.000€ de responsabilitat civil.

Ho hem dit mil vegades, davant la repressió només ens queda seguir lluitant. Ens neguem a callar enfront dels acomiadaments i sancions. Ens neguem a mirar cap a un altre costat davant de la precarietat, els contractes temporals i els sous miserables. Ens neguem a consentir l’assetjament laboral o les discriminacions de gènere, raça o orientació sexual. Molt més que la presó, ens espanta la condemna a una vida de submissió i misèria.

En les lluites obreres, el conflicte és ineludible i la solidaritat inqüestionable!
Llibertat anarcosindicalistes represaliats!

#SolidaritatInqüestionable

Pots fer difusió d’aquest acte al twitter fent RT al següent twitt: https://twitter.com/CNT_Barcelona/status/1054449159279964160

Publicació a FaceBook: https://www.facebook.com/cnt.barcelona/photos/a.231384346998092/1347422312060951/?type=3&theater

Publicació a Instagram: https://www.instagram.com/p/BpPvjCSB0hI/?taken-by=cnt_barcelona

Uneix-te al nostre canal de Telegram: t.me/CNT_Barcelona

SALUT I BON VIATGE

Share