L´ANTIFEIXISME ÉS COSA DE TOTES! 12 OCTUBRE MANIFESTACIÓ

Des de la CNT de Barcelona mostrem tot el nostre suport a la Plataforma Antifeixista que convoca (Jardinets de Gràcia, 11 h) a totes aquelles què ens neguem a acceptar que el dia 12 d’octubre es converteixi en un dia d’impunitat per al feixisme i el nazisme. Un dia d’exaltació a un genocidi sistemàtic i a l’espoli de tot un continent, sota el pretext de la civilització i la cristianització.

Aquí a Barcelona sempre es trobaran amb una classe treballadora unida i organitzada sota la bandera de l’antifeixisme, sota la bandera de la dignitat!

El context polític dels últims anys i, sobretot dels últims mesos, ens demostren que des de les institucions tant polítiques com judicials no només no els interessa actuar contra l’auge del feixisme, sinó que el recolzen i l’embolcallen en una impunitat que no fa res més que constatar quins són els seus interessos. Ateneus cremats, amenaces o pallisses que acaben sense cap mena de resposta judicial, ens indiquen més que mai que la unitat contra el feixisme neix del poble, de la classe treballadora.

Barcelona és i serà la tomba del feixisme i aquest divendres 12 d’octubre tornarem als carrers a demostrar que els totalitarismes no tenen lloc als nostres barris.

El dia 13 la mateixa Plataforma Antifeixista organitza un concert a la Plaça Harry Walker de 9Barris, a partir de les 20 hores. Defensem els nostres barris, destruïm el feixisme!

Hispanitat és genocidi, el 12 d’octubre res a celebrar!

SALUT I BON VIATGE

Share