MANIFESTACIÓ CONTRA LES AGRESSIONS FEIXISTES, DILLUNS 30 MANDRI AMB MITRE

Per totes és sabut, que el feixisme avança si no se’l combat. Arran de les agressions nazis que van tenir lloc el divendres al vespre i on, entre d’altres, dues companyes antifeixistes, una d’elles militant de l’Assemblea Llibertària de L’Oca de Gràcia, van ser ferides greument amb armes blanques i ingressades a l’hospital (ara ja estan a casa). Aquestes agressions no quedaran impunes. En aquests últims dies estem sent testimonis de com el feixisme campa amb llibertat pels nostres carrers. Manifestacions unionistes com les que s’esdevindrà avui a la nostra ciutat es converteix en l’escenari ideal perquè els grups de falangistes i nazis actuïn amb total impunitat, davant la passivitat de les “forces de seguretat” i de la resta dels veïns que veuen com se’ls colpeja i amenaça sense que hi hagi cap tipus de resposta.

 Això s’ha acabat, demà dilluns 30 d’octubre, entre el carrer Mandri amb General Mitre, avançarem contra el feixisme en el seu terreny. Va ser divendres d’on dels barris de les classes benestants sortien desenes de nazis i falangistes arrel de la declaració de la República per arrasar amb tot el que trobaven per davant, entre ells una escola, on es van viure moments de pànic amb nens pel mig i, com ja sabem les dues companyes, entre altres ferits, que van haver d’acabar ingressades a l’hospital.

Des de la CNT de Barcelona, com sempre, ens solidaritzem amb totes les víctimes del feixisme i fem una crida a totes les veïnes de la ciutat de Barcelona a assistir a la manifestació de demà. El feixisme està creixent a la nostra ciutat i ja sabem quin és el resultat si se’l deixa avançar. Que ho tinguin molt clar que Barcelona és i serà ANTIFEIXISTA, i que per tant, el combatrem amb totes les nostres forces. Tingueu-ho clar, mai, absolutament mai, ens rendirem.

 BARCELONA SERÀ LA TOMBA DEL FEIXISME!

NO PASSARAN!

SALUT I BON VIATGE

Share

3 pensaments a “MANIFESTACIÓ CONTRA LES AGRESSIONS FEIXISTES, DILLUNS 30 MANDRI AMB MITRE

  1. Jordi pujol

    Da mucho asco ver a gentuza como vosotros en nuestro barrio, con vuestros ecosistemas de parásitos en cabezas y zonas genitales. Id a Bruselas con vuestro amo y ya de paso os quedáis allí.

Els comentaris estan tancats.