RIO DE JANEIRO, AV. MERIDIANA

La parada de taxi que està en Rio de Janeiro amb avinguda meridiana, va ser reivindicada per taxis anarquia, va ser una reivindicació vastant dura des de 1999 fins 2009 gairebé 10 anys per aconseguir aquesta parada.
Aquesta parada ja estava a Rio de Janeiro amb meridiana
, però a mitja dels 90 va desaparèixer, encara que no estava situada exactament igual que l’actual parada, la vella parada estava al carrer Sisso amb Rio de Janeiro d’on va desaparèixer. La reivindicació de la actual parada des del principi de la protesta al Final del 2009 es va ocupar un tram del carrer i la parada es senyalitza amb cartells i un únic taxi ja prestava servei, es tractava de reivindicar no demanant alguna cosa a l’ajuntament sinó de donar la solució nosaltres mateixos per oferir al’Ajuntament com una alternativa a la situació i al mateix temps presentant al barri la autogestió com mètode de lluita.
Després de grans esforços la parada es va aconseguir en un lloc estratègic rio de janeiro amb av meridiana, és una de les entrades principals de Barcelona des del nord (autopista frança)


També vull ressaltar que la parada no està degudament senyalitzada i la gent no la veu bé, i de vegades hi ha taxistes i altres conductors que estacionen allà els seus vehicles a la parada, com si fos el seu propi aparcament, no deixant als taxistes i usuaris fer ús del servei de la parada de taxi.

 SALUT I BON VIATGE.
 

Share

Un pensament a “RIO DE JANEIRO, AV. MERIDIANA

  1. Anonymous

    Soy un vecino del barrio, Mi piso esta enfrente de dicha parada de taxis y siempre hay dos o tres taxis pero estacionados, sin dar servicio. Realmente parece un estacionamiento para taxis, estamos muy descontentos los vecinos de la zona… Ya que si neesitamos un taxi hemos de esperar a que pase alguno por Meridiana o cojer el bus directamente.

Els comentaris estan tancats.