PITUFARE – LA POLLA RECORDS

La polla records el meu grup preferit, el que més m’agrada, el que més he vist en directe, un cop vaig canta amb ells en un concert amb Su Ta Gar a Vilafranca del Penedes encara tinc l’entrada com podeu veure, un concert memorable al que va venir la guàrdia civil sense entrada. La polla records aquest gran grup de Salvatierra Agurain província d’Àlaba no podia faltar en aquest blog.

La cançó pitufare és del lp NO SOMOS NADA de l’any 1987, un lp imprescindible de la polla (com tots), i el títol NO SOMOS NADA tot un himne per a diverses generacions. Aquest disc de la polla NO SOMOS NADA va ser el primer disc que em vaig compra de la polla records al Kebra disc, no me’n recordo de l’any.

DESCARGAR:
http://www.mediafire.com/?jy0hb2ah7yuis69

Més informació de la polla records:

http://sancochodecultura.blogspot.com/2009/12/la-polla-records-discografia.html

La cançó Pitufare tothom sap a qui va dedicada, i la cançó NO SOMOS NADA esta també molt clar a qui està dedicada, jo la hi dedico a alguns individus que els és igual cantar el NO SOMOS NADA i al mateix temps fer la salutació feixista, taxistes que no ténen criteri , que diuen mentides i només es mouen per interessos, qualsevol dia passarem comptes.

SALUT I BON VIATGE.

Share