LA FEDERACIÓ INDEPENDENT DEL TAXI DE BALEARS NEIX AMB UNS 1200 ASSOCIATS

Palma La Federació Independent del Taxi de Balears va quedar ahir constituïda amb uns 1.200 associats, el que la converteix en l’organització més representativa del sector a les illes, segons ha destacat la seva flamant president, Gabriel Moragues.
Entre les prioritats d’aquesta nova organització estarà la de reclamar la posada en marxa d’una llei autonòmica del transport i combatre la pirateria que en la seva opinió practiquen altres serveis de vehicles de lloguer amb xofer.
L’assemblea general celebrada ahir a Palma va ratificar la fundació d’aquesta nova organització, en un acte en què va estar present el president de la Confederació del Taxi d’Espanya, Artemio Ardura. Si la presidència queda en mans de Moragues, que ocupa aquest mateix càrrec a l’associació de Mallorca, la primera vicepresidència ha recaigut en Joan Carles Marí, president de l’associació de Sant Josep, i la segona en Francisca Casalí, de Maó.
Gabriel Moragues va destacar també que aquesta unió entre organitzacions de Mallorca, Menorca i Eivissa permetrà estar presents en el Consell Balear del Transport de la Comunitat Autònoma.

SALUT Y BON VIATGE.
Share