ELS TAXIS PACTEN UNA FUSION PER AFRONTAR LA CRISI

Castellón la nova companyia es dirà Ràdio Taxi, no augmentarà tarifes ni canviarà telèfons ..Les dues cooperatives del taxi de Castelló, Ràdio Taxi i Tele Taxi, van decidir ahir, després de dues assemblees, unir-se en una sola empresa, per “afrontar i aguantar la crisi del sector, millorar el servei a l’àrea metropolitana, rendibilitzar al màxim les llicències , retallar despeses, evitar els quilòmetres en buit i tenir més força en les reivindicacions davant l’administració, bé sigui l’Ajuntament, Diputació o Generalitat “, van explicar ahir, després de la reunió, Heliodoro Català, portaveu de Ràdio Taxi, i Manuel Castillo, de Tele Taxi.

Les dues companyies sumen 109 llicències, entre les que hi va haver majoria absoluta en la decisió, encara que no unanimitat, segons van explicar en ambdues reunions. De fet, no descarten que algun dels conductors “prefereixi treballar pel seu compte”.

Per als usuaris, no canviarà res, ni les tarifes, ni les parades, ni els telèfons als quals demanar el vehicle, que continuaran com fins ara. Només que sota un únic nom, Ràdio Taxi, “hi haurà més cotxes disponibles, més repartits i es podrà donar millor servei a Benicàssim, Almassora o Vila-real, que ara estan en mínims. També es podrà potenciar un servei millorat als usuaris “, ha assenyalat Català. Les tarifes seran les mateixes d’ara i les parades es mantenen.

La setmana que es materialitzarà l’absorció, creant “aviat” una finestreta única de les dues cooperatives, que compartiran serveis i clients, i gestionaran el flux de trucades, amb més força i unió entre els conductors i empleats “.

SALUT I BON VIATGE.

Share