CIUTAT PODRIDA – LA BANDA TRAPERA DEL RIO

Ciutat podrida ens portes la nit i la por
ara que que ets adormida els carrers són plens de foc

vull sortir d’aquest infern on els crits dels perduts s’obliden
quan ets presoner, l’esclat del vent i la llibertat no camina

ciutat podrida

Aquest és el moment el que ha mort la vida
no m’importa el moment puc caminar sense guia

ciutat podrida.

La banda trapera del rio, tota una institució la vella guàrdia, no hi ha suficients qualificatius per a aquest grup. Grup pioner a catalunya i a la resta de l’estat espanyol en fer punk rock, fins i tot abans que els Sex Pistols, encara que ells no es van considerar punkis, estan considerats com els pares del punk d’aquest país de merda. Aquesta mítica banda es va formar el 1976 a San Ildefonso l’orgull de Cornellà de Llobregat.
Aquesta gran banda va fer el seu últim concert al final de les rambles en drassanes, aquest últim estiu passat de 2010, i taxis anarquia va estar a punt d’assistir, però al final no va ser possible i ens vam quedar amb les ganes, a veure si aquests mestres es tornen a ajuntar, i tenim la possibilitat de tornar a gaudir de la banda trapera del rio.

http://www.facebook.com/Banda.Trapera?ref=ts&sk=wall
http://trapera.blogspot.com/

Ciutat podrida és la primera cançó de rock dur en català, tot un rècord en una època en què acabava el franquisme i començava la suposada transició a la monarquia parlamentària. Ciutat podrida és del primer LP de la banda amb el mateix nom del grup La banda trapera del rio, aquest primer LP de 1979 és una autèntica peça de col.leccionista, un LP imprescindible per a tothom que conegui una mica la història del rock i del punk tant a nivell nacional com internacional.

Així que aquesta cançó ciutat podrida dedicada a tots els taxistes que treballen de nit, ciutat podrida que ens portes la nit i la por ara que ets adormida Els carrers són plens de foc ….

DESCAREGARR:

Share

2 pensaments a “CIUTAT PODRIDA – LA BANDA TRAPERA DEL RIO

  1. KIKO

    Desde aquí quería recomendaros que escucharais a Raúl Pulido, hijo del mítico batería de la banda Juan Pulido. Todo un artista como músico y como persona, y aunque estubo un tiempo tocando en la Banda Trapera junto a su padre, este ahora tira más hacia el flamenquillo pero a su buena manera, yo le he visto varias veces en directo y es la caña este tio.

Els comentaris estan tancats.