EL TAXI DE LONDRES RECONEGUT EL MILLOR DEL MÓN PER QUARTA VEGADA

El taxi londinenc és reconegut pels usuaris del lloc de reserves Hotels.com com el millor taxi del món.
Segons l’enquesta, el propòsit era estudiar el servei de taxis, els carros de Londres van obtenir el millor puntuació en cinc de set categories. La tercera part de tots els enquestats va donar opinions positives sobre seguretat, coneixements de rutes, maneig del carro, amabilitat dels conductors.
Gairebé 5 mil persones de 23 països van participar en l’enquesta. Londres es guanya aquest reconeixement ia 4 vegades.
Després de la capital britànica, el segon lloc l’ocupa Nova York, el tercer-Hong Kong i els segueixen Tòquio i Singapur.
No obstant això, també existeixen els “peròs”, 20% de responents van cridar al taxi britànic el més car.
El famós “taxi groc” de Nova York va guanyar en la categoria accessibilitat, encara que els usuaris opinen que els conductors d’aquesta ciutat són els que pitjor coneixen les vies.
En relació de qualitat i preu guanyen els tricicles tailandesos, els tuk tuk de Bangkok, encara que els seus conductors es consideren molt dolents coneixedors de regles de trànsit, i els vehicles són els més bruts i poc segurs.
Entre els 10 primers, també figuren Dublín, Hèlsinki i Madrid.
A més, la investigació va demostrar que el 54% dels passatgers de 23 països prefrieren aquesta manera de transport a un tren o un autobús.
El més desagradable en un servei de taxi per als responents xinesos, són els conductors que fan pudor, per als francesos-els que fumen, per als coreans i els alemanys – els que parlen massa.

SALUT I BON VIATGE.

Share