ELS TAXIS DE MADRID CIRCULARAN UN MÀXIM DE 18 HORES A PARTIR DEL 30 DE SETEMBRE

L’Ajuntament de Madrid ha aprovat una segona moratòria a l’entrada en vigor de la normativa que prohibeix als taxis de la capital circular més de 16 hores al dia (18 hores en el cas dels vehicles amb assalariats), que s’ha de complir per tant a partir del 30 de setembre.
Segons informa la Gremial de l’Autotaxi de Madrid a la seva pàgina web, l’àrea de Govern de Medi Ambient va decretar el passat dia 1 de setembre ampliar el termini previst per a la incorporació del nou taxímetre fins al 30 de setembre.
Tant la Gremial com la Federació Professional del Taxi havien demanat al consistori aquesta segona pròrroga, ja que el 31 d’agost encara no havien instal lat el nou aparell tots els vehicles de la capital, que sí que havien “demanat cita per a la seva implantació en qualsevol dels tallers autoritzats per la Comunitat de Madrid “.
El passat 11 de juliol, l’Executiu municipal i les principals associacions del sector van acordar fixar una primera pròrroga a l’entrada en vigor de la normativa ja que uns 2.000 professionals del sector encara no havien pogut adaptar-se a la nova regulació.
Fins al 30 de setembre, les llicències de la 1 a la 8000 mantindran un torn de 16 hores entre les 4 i les 20 hores, mentre que les llicències des de la 8001 fins al final mantindran un torn de 16 hores, de 16 a 8 hores .
Aquests torns s’aplicaran de dilluns a divendres, seran alterns setmanalment i es respecten els dies de lliurança. A més, tots els taxistes que s’acullin a aquesta mesura han de portar al vehicle el document que acrediti que han demanat cita per a l’adequació del taxímetre en qualsevol dels tallers autoritzats per la Comunitat de Madrid.

SALUT I BON VIATGE.

Share

Un pensament a “ELS TAXIS DE MADRID CIRCULARAN UN MÀXIM DE 18 HORES A PARTIR DEL 30 DE SETEMBRE

Els comentaris estan tancats.