REBAIXEN MÁS DE TRES ANYS LA PENA DE PRESÓ A UN HOME QUE VA MATAR UN TAXISTA A MATARÓ

BARCELONA, 25 (EUROPA PRESS)

L’Audiència de Barcelona ha rebaixat més de tres anys la pena de presó a un home que va matar a puntades a un taxista a Mataró, i l’ha condemnat a set anys i sis mesos de presó per un delicte d’homicidi, en lloc dels més de 11 anys que li atribuïa, ia pagar més de 170.000 euros a la familia

Segons recull la sentència, el jutge ha considerat que Cristian S. no va actuar amb ànim de matar la víctima ni amb la intenció d’aprofitar la situació d’indefensió en què aquesta es trobava, pel que ha rebaixat la condemna d’un delicte d’assassinat a un d’homicidi.

La matinada del 7 de setembre de 2008, Cristian S. va colpejar el mirall retrovisor d’un taxi que es trobava als afores d’una discoteca, en creure que el conductor estava utilitzant “males maneres” amb una amiga seva que volia pujar al vehicle.

Després de l’agressió, la víctima va aparcar el taxi i va sortir amb un bat de beisbol en direcció a on es trobaven el condemnat i la seva amiga, però Cristian S. ho va copejar primer i la víctima va caure a terra entre dos cotxes, moment en què el condemnat li va donar puntades al cos i al cap que li van ocasionar la mort.

Pel jutge, que la víctima caigués a terra entre dos cotxes i que això dificultés la seva defensa va ser un acte casual, ja que “el lloc on comença l’agressió no ho va triar l’acusat, sinó que va ser precisament la víctima”, a més ha quedat provat que Cristian S. va actuar sota la influència de l’alcohol.

SALUT I BON VIATGE.

Share