EXPLOTA UN ALTRE TAXI AL CENTRE DE BARCELONA

Un vehicle de gas s’incendia al carrer Roger de Llúria, entre Diputació i Gran Via. És el segon cas en pocs mesos, que un taxi explota.

Una taxi s’ha incendiat aquest diumenge al matí i ha provocat diverses explosions al centre de Barcelona. Segons ha indicat als bombers el propi conductor, el vehicle, un Seat Altea, era de gas i duia el dipòsit mig ple. Aquest és el segon cas en pocs mesos que un taxi explota . El 6 de novembre passat un altre taxi va explosionar a la Via Júlia de Barcelona
Els fets s’han produït sobre tres quarts de deu del matí, quan el taxi que circulava pel carrer Roger Llúria, entre la Gran Via i Diputació, ha començat a incendiar-se. Segons fonts presencials, el foc ha començat pel tub d’escapament, fet que ha permès avisar el conductor, que ha sortir del vehicle sense patir cap lesió. Posteriorment, el cotxe ha explotat almenys cinc vegades sense causar danys personals ni materials als habitatges de la zona.
Els Mossos d’Esquadra han demanat a la gent que s’allunyés perquè al diposit encara hi havia gas i podia explotar. Sobre un quart d’onze, el taxi ha quedat completament apagat.

SALUT I BON VIATGE.

 

Share