SET VIANANTS FERITS EN SER ENVESTITS PER UN TAXI EN RAMBLA CATALUNYA

El succés ha ocorregut en la confluència de la via amb el carrer *Aragó | Un dels afectats està greu
Un dels ferits es troba en estat crític i dos greus

Barcelona. (EFE).- Set persones han resultat ferides, una d’elles una jove que està en estat crític, en un accident ocorregut aquesta tarda en el centre de Barcelona quan dos vehicles han col·lisionat i un d’ells ha envaït la vorera, atropellant a sis vianants i resultant ferit un dels conductors.

Segons ha informat l’Ajuntament de Barcelona, l’accident ha ocorregut a les 17.28 hores d’avui en la confluència dels carrers Aragó i Rambla Catalunya quan dos vehicles, un taxi i un turisme, han col·lisionat i un dels vehicles ha envaït la vorera en la qual estaven els vianants.

El Sistema d’Emergències Mèdiques ha informat que en l’accident ha resultat ferida una dona de 30 anys, que es troba en estat crític, altres dues persones, un home de 85 anys i una dona de 84, estan en estat greu, dues dones, de 37 i 81 anys, estan menys greus i un home, de 57 anys, ha resultat ferit lleu.

Tots ells han estat traslladats a diferents hospitals de la ciutat, mentre que el setè ferit ha estat atès en el lloc dels fets.

Fins al lloc de l’accident s’han desplaçat diversos efectius de la Guàrdia Urbana de Barcelona i set unitats del *SEM, que han atès als ferits.

Els conductors dels dos vehicles han donat negatiu en la prova d’alcoholèmia i el “*drogotest”.

La unitat d’accidents de la policia barcelonina investiga ara les circumstàncies del sinistre per realitzar l’atestat corresponent.

A causa de l’accident, s’ha tallat el tràfic al carrer Aragó entre Pau Claris i Rambla Catalunya i el de Rambla Catalunya entre els carrers València i Consell de Cent, encara que ara ja es pot circular per ambdues vies.

 MOR UN DELS VIANANTS ATROPELLATS PER UN TAXI A BARCELONA

 El mort és un ancià de 88 anys d’edat | El taxista va donar negatiu en el control d’alcoholèmia i drogues

Barcelona. (Efe).- Un dels vianants atropellats ahir per un taxi en el centre de Barcelona, un home de 88 anys, ha mort aquesta matinada en un hospital de la ciutat, segons han informat a Efe fonts de l’Ajuntament de Barcelona.

Es tracta de F.L.G., un home de 88 anys d’edat, que va ser un dels vianants atropellats ahir a la tarda en la confluència dels carrers *Aragó i Rambla de Catalunya, quan un turisme i un taxi van col·lisionar i aquest últim va envair la vorera en la qual estaven els vianants. El Sistema d’Emergències Mèdiques va informar ahir que en l’accident van resultar ferits sis vianants i el conductor d’un dels vehicles.

En el sinistre va resultar ferida una dona de 30 anys, en estat crític, altres dues persones majors, un home i una dona, en estat greu, dues dones, de 37 i 81 anys, van quedar menys greus i un home, de 57 anys, va resultar ferit lleu. A més va haver-hi un altre ferit que va ser atès en el lloc dels fets i no va requerir hospitalització.

SALUT I BON VIATGE

Share