VEHICLES LLOGATS, PARTICULARS, TRANSFERS, FURGONETES … FAN DE TAXIS PIRATES AL MOBILE WORLD CONGRESS.

 

 Parada de taxi de l’hotel “Mandarin” (Passeig de Gràcia) ocupada per furgonetes que donen transport i que no són VTCs

Un exèrcit de vehicles de tot tipus i de totes les marques, han vingut Barcelona per la fira del Mobile World Congres“, vehicles privats, llogats, d’empreses, furgonetes, transfers …. han donat servei de transport sense cap tipus de control, ni d’identificació. Han ocupat parades de taxis, carril de bus, han aparcat en doble fila, damunt de la vorera sense que fossin multats ni molestats per la Guàrdia Urbana, mentre el taxista de Barcelona si que és assetjat i multat per que esta mal col · locat a la parada de taxi o perquè s’atura en un xamfrà cansat de donar voltes.

Una fira delMobile World Congress  on hem vist tot tipus de vehicles fent de taxi , mentre el taxi de Barcelona segueix suportant una caiguda de treball del 40% , un excés i sobreexpoltación de llicències , una explotació de el taxista assalariat per part d’empreses i flotes i un conveni col · lectiu esclavista.

                          Aturada paral · lela de cotxes de lloguer a hotel arts ( Port Olímpic )

                                             Vehicle d’alta gamma identificat com VTC?

SALUT I BON VIATGE.

 

Un comentario sobre “VEHICLES LLOGATS, PARTICULARS, TRANSFERS, FURGONETES … FAN DE TAXIS PIRATES AL MOBILE WORLD CONGRESS.

Los comentarios están cerrados.