TAXISTES ES PROMOCIONEN COM ALTERNATIVA COMPETITIVA AL AEROBÚS PER UNIR BARCELONA I EL PRAT

BARCELONA, 20 (EUROPA PRESS)

    Una desena de taxistes de Barcelona ha començat una campanya publicitària que consisteix en enganxar a les finestretes del vehicle un cartell amb el cost aproximat d’una carrera des de l’Aeroport del Prat fins al centre de la ciutat o viceversa el preu que promocionen és de 27 euros .

    Els cartells en anglès, català i castellà destaquen la xifra i en lletra petita assenyalen que els preus són orientatius i aproximats, i que en tot cas la quantitat a pagar és la que marqui el taxímetre.

    Segons ha informat a Europa Press José Luis Pribate, un dels promotors de l’acció, ho fan per guanyar visibilitat i fer front a la competència de l’Aerobús, el bus que enllaça l’aeroport amb la ciutat: L’Aerobús val més de 24 euros per a 4 persones, el problema és que la gent ens sap el que li costa el taxi .

    Pribate ha lamentat que, a diferència de la seva competència, els taxis no puguin portar publicitat a la carrosseria, i ha assegurat que porten més de quatre anys reivindicant.

    La campanya va començar aquest dimarts i els seus promotors han assumit el cost d’uns 10.000 primers cartells, i Pribate ha assegurat que uns 300 taxistes i als porten, encara que molts tenen por” que se’ls denunciï per això.
 
MESURA LEGAL
    Fonts de l’Institut Metropolità del Taxi (IMT) han informat a Europa Press que la mesura que ha adoptat aquest grup és legal, i que el preu aproximat que publiciten es correspon amb les tarifes actuals.
    Quant a la publicitat de les tarifes, asseguren que durant tot l’any hi ha cartells publicitaris a l’Aeroport, l’estació de Sants i les parades del Port de Barcelona.

    També es reparteixen tríptics informatius a les oficines de Turisme de Barcelona i hi ha suports publicitaris cedits per l’Ajuntament a punts estratègics de la ciutat.

SALUT I BON VIATGE.