INTERVENCIÓ EN ELS VÀTERS PER A TAXISTES DE LA TERMINAL 1 DE L’AEROPORT DE BARCELONA

En el procés per millorar les condicions de neteja, manteniment i ús dels lavabos d’homes i dones taxistes, de la Terminal 1 de l’Aeroport de Barcelona.

Ara li ha tocat el torn als sòcols de les letrines, que acumulaven molta brutícia i se li va proposar a Aena la seva embaldosament, que ha ampliat a tot el sòl, facilitant així la seva neteja i millorant l’estat de les letrines.

Però el mal ús de les instal·lacions contínua, amb danys freqüents i destrosses, un greu problema que afegit a l’estat de les instal·lacions i una neteja millorable, no ajuden a una ràpida solució.

Després de dos anys de conscienciació a Aena i al Sector del Taxi, s’han aconseguit millores:

– Aixeteria nova.

– Reposició de saboneres.

– Reparació secamans i col·locació d’un altre secamans.

-Neteja olor desguassis.

-Plataformes elevació tasses wc dones.

-Cartell autogestionat perquè no entrin homes en el lavabo de dones.

-Embaldosamiento dels sòcols i sòl de les latrines.

Pendent neteja, sol·licitada a Aena, de l’urinari metàl·lic i col·lectiu de la paret. En les fotografies, el recent embaldosamiento de les latrines, embozamiento dels lavabos, trencament d’una rajola per un probable cop al polsador i la brutícia permanent de l’urinari col·lectiu.

Fins i tot queda un llarg recorregut en aquest procés de normalització dels lavabos, fins a aconseguir les condicions bàsiques d’higiene i ús adequat de les instal·lacions.

Entre tod@s, Imt, Aena, Associacions del sector i taxistes, unim-nos i podrem aconseguir-lo.

 

Punks k,a (A)