El proper 30 de maig hi ha convocada jornada de vaga general a Euskadi i Navarra. Enfront les polítiques de contrarreformes i retallades laborals i socials de governs i patronals, la classe treballadora encara comptem amb dues pedres angulars amb que combatre: la vaga general i la solidaritat. Aquest 30 M les farem servir de forma conjunta i la vaga general a Euskadi i Navarra s’ acompanyarà d’ una jornada de solidaritat confederal. Des de Barcelona visibilitzarem a diferents punts de la ciutat la lluita dels companys i companyes d’ Euskal Herria, i culminarem la jornada amb una concentració a les 19 hores a la Ronda Sant Antoni a la que convidem a participar a col·lectius i individualitats.

Aquesta jornada ha de traslladar la necessitat de lluita als carrers, posant a funcionar aquestes dues eines, doncs hem arribat a un punt que demana a crits l’ intervenció d’ una classe obrera organitzada . Recolçant la vaga general a Eukal Herria estem donant un pas més cap a la recuperació de drets i condicions que el capitalisme ens està robant. Aquest sistema ens aïlla les unes de les altres, i ho fa amb una clara intenció: que no lluitem plegades. No cal dir, llavors, que el mateix sistema ens està assenyalant, amb la mateixa evidència amb que ens roba, quin és el camí que hem de seguir.

La CNT ha plantejat propostes per fer front al principal problema amb que ens enfrontem avui com a classe treballadora, que és l’ atur, amenaça tant pels que ens trobem en actiu com aturats. Propostes que aquest dia, el 30M, tornarem a treu-re al carrer. Però som els treballadors i les treballadores qui les hem de construir, cada dia, al nostre lloc de feina, cada dia quan busquem aquest lloc de feina. Entre d’ altres, hem proposat la reducció de la jornada laboral a 30 hores setmanals, sense reducció salarial, la no realització d’ hores extres o fixar l’ edat de jubilació als 55 anys. Mesures totes elles encaminades a un millor repartiment del treball i per tant, de la riquesa.

Aquesta jornada de vaga a Euskal Herria i de solidaritat confederal és, també i sobretot, un pas important cap a la vaga general indefinida nascuda des de els mateixos treballadors i treballadores, i eina definitiva de que disposem i que cal recuperar.

SOLIDARITAT AMB LA VAGA GENERAL 30 M A EUSKAL HERRIA!!

CONCENTRACIÓ A BARCELONA EN SOLIDARITAT AMB ELS COMPANYS I COMPANYES EN VAGA GENERAL A EUSKAL HERRIA EL 30 M
Quan? 30 de maig a les 19:00 hores.

A ón? Ronda Sant Antoni amb c/ Villarroel

<M> L2 Sant Antoni

SALUT I BON VIATGE.

Por Seccio Ram

Estimados compañer@s:No somos ajenos a los problemas del taxi, desde hace unos años varios compañeros taxistas de manera desinteresada y voluntaria, al margen de cualquier organización del taxi existente hemos estado implicándonos en todas las reivindicaciones y movilizaciones en favor del trabajo del taxista autónomo , al tiempo hemos denunciado la explotación a la que está sometid@ el/la trabajador/a asalariado/a por parte de las empresas jurídicas y físicas del taxi. También hemos denunciado la connivencia de algunos grupos de presión con la administración dado sus intereses partidistas privados y económicamente lucrativos. Siempre desde nuestro espíritu libertario y de autogestión hemos querido la implicación de l@s compañer@s desde la participación activa a través de asambleas abiertas. Al querer encontrar de manera conjunta soluciones en la resolución de conflictos en los que nosotr@s éramos los afectados, no hemos querido delegar dejándolo en manos ajenas de representantes sindicales, y al contrario a través de la acción directa sin intermediarios hemos tratado con la administración los diferentes temas (Parada de taxi en la Estación de Barcelona-Sants, contingentación de las licencias a doble turno, convocatoria vinculante para que el taxista decida medidas reguladoras temporales, reglamento de emisoras, recurso de multas a la Guardia Urbana, etc….) La CNT-AIT siempre estuvo presente en el taxi