LA CNT DE BARCELONA ES POSICIONA CONTRA L´ACTE FEIXISTA DEL PROPER 12 DE OCTUBRE A LA CIUTAT

La CNT de Barcelona, amb motiu del proper 12 d’ octubre, torna a condemnar tota exhibició feixista a la ciutat.

Tot i que, durant la jornada d’ ahir, Interior ha prohibit la marxa de la manifestació convocada per la plataforma “España en marcha” pel barri de Sants, fent-la marxar per Montjuic, el poble barceloní no es pot conformar, no ha de permetre que la seva història i la seva lluita es trepitji d’aquesta manera, doncs ens trobem davant un atac, que no es limita només al marc polític, sino que s’extèn també a una dimensió humana, sent un atac, directe i sense subterfugis, a la integritat de cadascún i cadascuna de nosaltres. Les consignes i accions homòfobes, racistes, i l’exaltació del genocidi de que fa gala la ultradreta, atempten contra la més mínima expressió de llibertat, tant individual com col·lectiva. Això no cal dir-ho perque ho sabem, ho portem a la sang, i tot i la molta sang vessada, encara ens corre una mica per les venes.

El marcat caràcter exhibicionista i provocador amb que, des de fa setmanes, s’està presentant el circ feixista a la ciutat de Barcelona des de diversos mitjans, és un insult amb ressò, i crida primer a la vergonya i després a l’organització contra l’impunitat d’actes d’exhibició reaccionària com els programats (i els no programats) pel proper dissabte a Barcelona.

Des de CNT Barcelona volem traslladar el nostre recolçament a tot el desplegament que, tant des
d’organitzacions socials diverses com a nivell veïnal, s’està duguent a terme aquests dies per tant de combatre de manera organitzada i conscient l’atac feixista del 12 O a Barcelona.

Feixistes ni a Barcelona ni enlloc!


SALUT I BON VIATGE.