La CNT de Barcelona, amb motiu del proper 12 d’ octubre, torna a condemnar tota exhibició feixista a la ciutat.

Tot i que, durant la jornada d’ ahir, Interior ha prohibit la marxa de la manifestació convocada per la plataforma “España en marcha” pel barri de Sants, fent-la marxar per Montjuic, el poble barceloní no es pot conformar, no ha de permetre que la seva història i la seva lluita es trepitji d’aquesta manera, doncs ens trobem davant un atac, que no es limita només al marc polític, sino que s’extèn també a una dimensió humana, sent un atac, directe i sense subterfugis, a la integritat de cadascún i cadascuna de nosaltres. Les consignes i accions homòfobes, racistes, i l’exaltació del genocidi de que fa gala la ultradreta, atempten contra la més mínima expressió de llibertat, tant individual com col·lectiva. Això no cal dir-ho perque ho sabem, ho portem a la sang, i tot i la molta sang vessada, encara ens corre una mica per les venes.

El marcat caràcter exhibicionista i provocador amb que, des de fa setmanes, s’està presentant el circ feixista a la ciutat de Barcelona des de diversos mitjans, és un insult amb ressò, i crida primer a la vergonya i després a l’organització contra l’impunitat d’actes d’exhibició reaccionària com els programats (i els no programats) pel proper dissabte a Barcelona.

Des de CNT Barcelona volem traslladar el nostre recolçament a tot el desplegament que, tant des
d’organitzacions socials diverses com a nivell veïnal, s’està duguent a terme aquests dies per tant de combatre de manera organitzada i conscient l’atac feixista del 12 O a Barcelona.

Feixistes ni a Barcelona ni enlloc!


SALUT I BON VIATGE.

 

Por Seccio Ram

Estimados compañer@s:No somos ajenos a los problemas del taxi, desde hace unos años varios compañeros taxistas de manera desinteresada y voluntaria, al margen de cualquier organización del taxi existente hemos estado implicándonos en todas las reivindicaciones y movilizaciones en favor del trabajo del taxista autónomo , al tiempo hemos denunciado la explotación a la que está sometid@ el/la trabajador/a asalariado/a por parte de las empresas jurídicas y físicas del taxi. También hemos denunciado la connivencia de algunos grupos de presión con la administración dado sus intereses partidistas privados y económicamente lucrativos. Siempre desde nuestro espíritu libertario y de autogestión hemos querido la implicación de l@s compañer@s desde la participación activa a través de asambleas abiertas. Al querer encontrar de manera conjunta soluciones en la resolución de conflictos en los que nosotr@s éramos los afectados, no hemos querido delegar dejándolo en manos ajenas de representantes sindicales, y al contrario a través de la acción directa sin intermediarios hemos tratado con la administración los diferentes temas (Parada de taxi en la Estación de Barcelona-Sants, contingentación de las licencias a doble turno, convocatoria vinculante para que el taxista decida medidas reguladoras temporales, reglamento de emisoras, recurso de multas a la Guardia Urbana, etc….) La CNT-AIT siempre estuvo presente en el taxi