CONCENTRACIÓ CONTRA LES COMISSIONS A L’HOTEL CATALONIA PASSEIG DE GRÀCIA

4
Novament les seccions de treballadors d’hotels Catalonia i del Taxi es tornen a concentrar en els hotels Catalonia per protestar contra l’assetjament laboral que pateixen els treballadors i treballadores de l’hotel i contra el pagament de comissions per part de l’Emissora Aero Taxia hotels catalonia.

3
Aquesta vegada la protesta a estat a l’Hotel Catalonia Passeig de Gràcia situat a la gran via de les Corts Catalanes, entre els carrers Passeig de Gràcia i Pau Claris. Un cop més hem protestat contra el pagament de comissions per part de l’emissora Aero Taxi als 25 hotels Catalonia de Barcelona, hem protestat per l’estafa que pateixen els usuaris d’aquests hotels quan utilitzen un taxi comissionista d’Aero Taxi pagant a Hotels Catalonia, com el preu  de 45 euros a l’aeroport que els fan creure als usuaris com un preu fix i hem exigit que respectin les parades de taxis.

1
Des de CNT seguirem lluitant contra les comissions al taxi, contra Aero Taxi i contra Hotels Catralonia, i seguirem fent les concentracions i protestes que calguin contra un dels càncers del taxi de Barcelona que són el pagament de comissions a hotels.

2
Hotels Catalonia tindrà a la CNT a les portes dels seus hotels denunciant el pagament de comissions i les estafes als usuaris les vegades que facin falta, nosaltres no tenim pressa, vostés veuran el que fan.

7

8

56

SALUT I BON VIATGE