PIQUET A L’HOTEL CATALONIA CORCEGA, CONTRA LES COMISSIONS I EL ASSETJAMENT LABORAL.

 

1
Estem vivint moment molt durs per a la classe obrera. Les condicions laborals i socials són cada vegada pitjors. A les empreses només som números i se’ns tracta com escombraries que poden tirar quan vulguin. Mentrestant, els polítics de tota mena i els explotadors, grans, mitjans i petits, s’enriqueixen i prosperen aprofitant-se de la nostra tasca diària.

2
Dos clars exemples d’això són les emissores comissionistes del Taxi i el mateix Hotel Catalonia, en el si estan lluitant contra les injustícies i abusos comesos contra la classe obrera les seccions de CNT Barcelona.

3
D’una banda, la cadena Catalonia aplica en els seus hotels polítiques de terror i tortura, assetjant i maltractant treballadors amb traïdoria. El dolor, espant i desesperació provocats aconsegueix silenciar i sotmetre els treballadors a una brutal violació dels seus drets. Des de CNT diem No al maltractament laboral i baixes voluntàries forçades amb assetjament! No a contractes temporals fraudulents! No al no reconeixement de categories i usurpació de salaris! No a l’explotació amb jornades de treball desproporcionat davant nombre de plantilla insuficient! Entenem que Catalonia menysprea i tira treballadors a les escombraries després d’arrabassar tota la seva dignitat. Per tant diem prou i vam començar la lluita.

4

D’altra banda, denunciem la màfia de les comissions del taxi, que no fan sinó encarir el preu del servei, al mateix temps que enriqueix l’hotel (o bé a alguns empleats amb els ulls grossos de l’hotel) i acaba amb el repartiment de feina de la parada hotelera. En aquesta estafa estan implicats directius d’hotels com el Catalonia, així com els polítics que miren a una altra banda sabent que incompleixen les seves pròpies normes. El cobrament de comissions en els hotels només beneficia a qui més i perjudica qui més curra. Un hotel Catalonia del carrer Corcega que treballa amb l’Emissora comissionista de “Aero Citycobrant 7 euros per cada aeroport, i altres preus segons la importància de la carrera, corrupció i màfia entre hotels Catalonia i les emissores comissionistes com Aero City.

10624580_1575744075981979_7539364863288877090_n
En la tarda d’avui, diversos polítics del partit en el govern de Catalunya i els directius de la cadena d’Hotels Catalonia, s’han reunit, aquest cop per separat, per menjar en aquest luxós establiment, construït i fet funcionar per la mans de la classe obrera. Per això hem decidit posar-nos a la porta de l’hotel, perquè tinguin almenys que escoltar-nos i sàpiguen que no ens anem a callar davant els seus abusos.

6
Des de CNT Barcelona denunciem la naturalesa explotadora de l’empresariat, que s’aprofita de la nostra feina per prosperar, així com dels polítics que viuen com a paràsits de la nostra tasca diària. Cap d’aquestes figures de poder i explotació són necessàries per al desenvolupament de la vida, per tant, el nostre objectiu hauria de ser acabar amb ells com a classe, per buscar un món diferent, basat en la justícia social i la llibertat.

7
Contra l’explotació empresarial, contra els polítics de tota mena, contra el pagament de comissions a hotels al taxi de Barcelona, organitza’t i lluita.

CNT Barcelona
Secció CNT Hotels Catalonia
Secció CNT Taxi de Barcelona

SALUT I BON VIATGE.

Un comentario sobre “PIQUET A L’HOTEL CATALONIA CORCEGA, CONTRA LES COMISSIONS I EL ASSETJAMENT LABORAL.

  1. Referent al tema dels taxis, és una pràctica general de totes les cadenes i hotels, i totes les empreses de taxi, igual com pot ser amb comissions de restaurants, lloguer de cotxes, excursions…
    Si això es repercuteix en el preu final, que no és així, estaríeu dient que els taxistes modifiquen els taxímetres.
    Si no sabeu de què parleu, millor estar calladets.

Los comentarios están cerrados.