MILLORES I AMPLIACIÓ DE LES PARADES DE TAXIS DE L’HOSPITAL DEL VALL HEBRON

Dilluns 23 lliurament de 250 signatures de taxistes i comunicat de les organitzacions de el sector, a l’Hospital Vall d’Hebron. Perquè es senyalitzi la parada de taxi de la porta principal i s’ampliï la parada de Traumatología.

A l’atenció de la direcció de l’hospital de la Vall d’Hebrón. Desde el sector de taxi de l’Àrea Metropolitana de Barcelona volem demanar a la direcció de l’hospital, la necessitat de millorar en diferents aspectes la accesibilidad y la senyalització de les parades de taxi que hi han dins del recinte hospitalari. 1. Ampliació de la parada de taxi de traumatología. Actualment nomès hi ha una plaça d’aparcament en aquesta parada, al tancar la porta principal de l’hospital en horari nocturn, el públic nomès pot sortir en aquest horari per la porta d’urgències i la parada de taxi de traumatología es la mes propera a la porta d’urgències. Abans hi havia una zona d’aparcament per persones disminuïdes però la senyalització d’aquesta zona ha estat esborrada (adjuntem fotografía).

També demanem poder utilizar l’estacionament del “hospimovil” quan aquest servei deixi de funcionar (17:30h) 2. Millorar la senyalització de la principal parada de taxi de l’hospital. La parada de taxi te una ubicació millorable però som concients de la dificultat de trobar una ubicació millor. Actualment s’està donant el cas que alguns dels nostres usuaris no habituals no veuen la parada de taxi al sortir per la porta principal de l’hospital, creiem necesari situar una indicació de l’ubicació de la parada de taxi visible al sortir de la porta principal. Opció 1 Encara hi ha la senyalització vertical de la parada de taxi a l’antiga ubicació (adjuntem foto) i es podría trasladar al costat de les escales mecàniques.

Opció 2. Al costat de les escales mecàniques hi ha un punt de senyalització de diferents punts d’interés de l’hospital (adjuntem foto), en aquest punt de senyalització considerem que es podría incloure la senyalització de la parada de taxi amb una senyal d’alta visibilitat.

Les diferents asociacions del taxi i els taxistas mes habituals que donen servei a l’hospital, agraïm la seva atenció, quedem a l’espera i a la disposició per aclarir dubtes que puguin sortir fent una reunió presencial amb dues representants del taxi com a màxim o una reunió telemàtica.

SALUT I BON VIATGE