ELS TAXISTES DE CNT DONEN SUPORT I RECOLZEN LA VAGA DEL TRANSPORT SANITARI DE BARCELONA

PEGATINA-AMBULANCIAS-CAT1

Des de la secció del taxi de la CNT, ens solidaritzem amb els companys i companyes del transport sanitari, donant suport i donant tota la nostra ajuda en la seva convocatòria de vaga el transport sanitari.

Els propers 22, 23 i 24 de desembre s’ha convocat vaga a l’empresa Ambulàncies Domingo SAU, a causa dels continus atacs a unes condicions laborals cada vegada més a la baixa. L’última ha estat denegar els permisos per guàrdia i custòdia a diversos companys, amb l’excusa que les places de permís d’aquests dies estaven plenes. Entenem que això només ha estat un pas més en l’intent de l’empresa d’abaratir costos i d’ensenyar qui mana. És molt de temps ja el que porta el sector del Transport Sanitari patint abusos, que no tenen pinta d’aturar: jornades extenuants, males condicions de seguretat i salut, pressions constants, tant físiques com mentals, acomiadaments, rebaixes de salari

Des de CNT Barcelona pensem que sempre és bon moment per prendre el camí de les nostres vides i aturar una empresa que funciona gràcies al nostre esforç diari, i no al dels polítics, patrons i altres mena que s’aprofita de nosaltres. Per tant, és bon moment per ensenyar les dents a una empresa especialment perillosa per a la salut de treballadores i pacients“. No volem seguir de braços creuats mentre veiem com l’empresa ens roba la major part de les nostres vides, perquè literalment és el que estan fent les empreses del sector, amb els domingueros” al capdavant.

Per tant, la CNT de Barcelona secunda i dóna suport a la convocatòria de Vaga per als dies 22, 23 i 24 de desembre de aquest any. Farem tot el que estigui a la nostra mà per difondre la convocatòria i donar-nos suport els dies de vaga.

A les persones que aquests dies hagin de fer ús del servei de les ambulàncies, els demanem comprensió. Actuem pensant en les nostres vides, és clar, però també en les dels que ens envolten, ja que si els que treballem per Ambulàncies Domingo seguim fent-ho en les condicions actuals, no només baixarà la qualitat del servei”, sinó que pujaran les possibilitats de fer-nos molt mal, pacients” i treballadores. La immensa majoria de les persones que ens coneixen saben de la nostra situació, per tant, esperem que ens doneu suport en aquesta lluita.

Per l’avanç de la força obrera a Ambulàncies Domingo, el sector del Transport Sanitari i la resta del treball assalariat. Per uns serveis sanitaris per i per a la classe obrera. Per la Revolució Social, que per algun lloc es comença.

PEL SUPORT MUTU I LA SOLIDARITAT ENTRE ELS TREBALLADORS

Visca la Vaga!

SALUT I BON VIATGE