EL PROPER DIVENDRES DIA 3 VAGA D’AUTOBUSOS TMB DE 10:00 A 18:00 AMB MANIFESTACIÓ

cartel huelga 3 junio

Avui hem assistit a la reunió de mediació en la qual els convocants de l’aturada del dia 3 (ACTUB, CGT, CNT, COS, PSA i USOC) hem tornat a transmetre el que en l’Assemblea General de Treballadors es va decidir:

– La defensa del transport públic contra la seva privatització i la seva espoli.

– La fi de la precarietat en la contractació i la qualitat en el lloc de treball.

– La recuperació del poder adquisitiu perdut aquests últims anys.

– Material Mòbil, jornada de dilluns a divendres.

– La fi de regalar privilegis als sindicats afins a la direcció.

-A Més de la sol·licitud de millorar els horaris en les línies, ja que des de fa temps els horaris no estan d’acord amb les circumstàncies i genera múltiples problemes en el lloc de conducció.

La mediació ha estat molt curta ja que la direcció ha contestat amb evasives que no aporten cap solució als nostres problemes.
Des de CNT creiem que l’empresa està actuant de manera irresponsable, que pot solucionar aquest conflicte però no sabem per quin motiu no posa l’interès que es mereix, no deixant més remei als assistents de continuar amb la convocatòria de vaga.
L’ajuntament i la resta d’òrgans han de prendre nota de la situació i dur a terme les mesures necessàries per a solucionar aquest conflicte ja que aquesta és la seva funció.

Des d’aquesta secció sindical demanem la dimissió de la direcció de l’empresa per no donar solucions.

L’atur està convocat des de les 10:00 hores fins a les 18:00 hores i afecta tota la plantilla amb el que deu haver la màxima participació.

¡SALUT I LLUITA!

SALUT I BON VIATGE