L’EMPRESA TAXI A PUNT AGREDEIX A DOS COMPANYES DE CNT CORNELLÀ

10639628_10202593709659733_5627898982110474947_n

El divendres 29 d’agost, tres companyes del SOV de Cornellà ens hem personat en l’empresa Taxi A punto S.L., la qual es troba en carrer Almogàvers 46 de Barcelona, amb motiu de donar suport al company José Luis. El conflicte comença després de llargs mesos de notable assetjament sistemàtic per part de l’empresa. S’han complert diferents sancions interposades amb l’única fi que abandoni el seu lloc de treball i perdi els beneficis socials fruit del seu esforç.

En arribar, una de les instigadores de l’assetjament ha sortit, i sense voler-se identificar, amb actitud hostil i xulesca, ha prohibit al company José Luis que parlés amb nosaltres. Minuts més tard ha sortit l’instigador número dos, i sense intervenir paraula, perquè tampoc s’ha volgut identificar ens ha fotografiat; i en respondre-li amb una altra foto s’ha abalançat sobre una de les companyes i li ha empès. Tot seguit ha agredit al segon company i s’ha amagat ràpidament en la seva empresa.

Aquestes són les pràctiques repressives que gasten Oscar T. i María Luisa P., amos de l’empresa Taxi A punto S.L., als quals els ha faltat temps per posar-se en contacte amb els advocats de les dues parts per intentar arribar a un acord a la baixa i negociar l’acomiadament del treballador. Aquest acord no s’ha efectuat.

Seguirem informant

CONTRA LA REPRESSIÓ SINDICAL: ANARCOSINDICALISME

CAP AGRESSIÓ SENSE RESPOSTA

http://cornella.cnt.es/web/29/08/2014/la-empresa-taxi-a-punto-agrede-a-dos-companeras-de-cnt-cornella/

SALUT I BON VIATGE