10639628_10202593709659733_5627898982110474947_n

El divendres 29 d’agost, tres companyes del SOV de Cornellà ens hem personat en l’empresa Taxi A punto S.L., la qual es troba en carrer Almogàvers 46 de Barcelona, amb motiu de donar suport al company José Luis. El conflicte comença després de llargs mesos de notable assetjament sistemàtic per part de l’empresa. S’han complert diferents sancions interposades amb l’única fi que abandoni el seu lloc de treball i perdi els beneficis socials fruit del seu esforç.

En arribar, una de les instigadores de l’assetjament ha sortit, i sense voler-se identificar, amb actitud hostil i xulesca, ha prohibit al company José Luis que parlés amb nosaltres. Minuts més tard ha sortit l’instigador número dos, i sense intervenir paraula, perquè tampoc s’ha volgut identificar ens ha fotografiat; i en respondre-li amb una altra foto s’ha abalançat sobre una de les companyes i li ha empès. Tot seguit ha agredit al segon company i s’ha amagat ràpidament en la seva empresa.

Aquestes són les pràctiques repressives que gasten Oscar T. i María Luisa P., amos de l’empresa Taxi A punto S.L., als quals els ha faltat temps per posar-se en contacte amb els advocats de les dues parts per intentar arribar a un acord a la baixa i negociar l’acomiadament del treballador. Aquest acord no s’ha efectuat.

Seguirem informant

CONTRA LA REPRESSIÓ SINDICAL: ANARCOSINDICALISME

CAP AGRESSIÓ SENSE RESPOSTA

http://cornella.cnt.es/web/29/08/2014/la-empresa-taxi-a-punto-agrede-a-dos-companeras-de-cnt-cornella/

SALUT I BON VIATGE

 

Por Seccio Ram

Estimados compañer@s:No somos ajenos a los problemas del taxi, desde hace unos años varios compañeros taxistas de manera desinteresada y voluntaria, al margen de cualquier organización del taxi existente hemos estado implicándonos en todas las reivindicaciones y movilizaciones en favor del trabajo del taxista autónomo , al tiempo hemos denunciado la explotación a la que está sometid@ el/la trabajador/a asalariado/a por parte de las empresas jurídicas y físicas del taxi. También hemos denunciado la connivencia de algunos grupos de presión con la administración dado sus intereses partidistas privados y económicamente lucrativos. Siempre desde nuestro espíritu libertario y de autogestión hemos querido la implicación de l@s compañer@s desde la participación activa a través de asambleas abiertas. Al querer encontrar de manera conjunta soluciones en la resolución de conflictos en los que nosotr@s éramos los afectados, no hemos querido delegar dejándolo en manos ajenas de representantes sindicales, y al contrario a través de la acción directa sin intermediarios hemos tratado con la administración los diferentes temas (Parada de taxi en la Estación de Barcelona-Sants, contingentación de las licencias a doble turno, convocatoria vinculante para que el taxista decida medidas reguladoras temporales, reglamento de emisoras, recurso de multas a la Guardia Urbana, etc….) La CNT-AIT siempre estuvo presente en el taxi