10505362_1611509572405429_2095059195372568974_nCiutat del World Mobile Congress, en què tot està en venda … fins a les persones

La Confederació Nacional del Treball de Barcelona, ​​sindicat anarcosindicalista i revolucionari del lloc, dóna la benvinguda a tot turista, treballador i altre personal que aquests dies s’acosta a Barcelona, ​​a “gaudir” del Congrés del Mòbil. En aquest petit text us anunciem diverses de les atraccions que trobareu a la ciutat i amb les que podreu … patir.

La primera parada és aquest mateix aeroport, controlat per AENA, empresa publica estatal que es finança amb diners de tota la classe treballadora i que és responsable de les males condicions laborals de la plantilla que treballa en aquesta obra faraònica. Si pregunteu als que circulen per allà com zombies laborals, podreu adonar-vos de com estan les coses per aquí. La CNT manté una dura baralla amb les empreses contractistes que al servei d’AENA precaritzen als treballadors utilitzant-los de mà d’obra barata i que un cop espremuts com si fossin una llimona no dubten a acomiadar per poder seguir omplint les butxaques de la classe parasitària que habita en aquesta ciutat, en aquesta classe s’inclouen els directius d’empreses com Outsmart Assistance, Tecosa-Siemens i Elecnor.

images-1

La segona parada serà el vostre mitjà de transport a la ciutat. La jungla d’asfalt en la qual es converteix l’Aeroport dels Horrors, fa que la classe obrera de la zona es lluiti per les engrunes de la Fira del Mòbil, oferint els serveis de Taxis, vehicles particulars, autobusos i fins carros amb ruc, per tal de portar els clients fins als seus hotels o llocs d’estada a la ciutat. El Govern de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona són els que més es beneficiaran d’això, ingressant grans quantitats en impostos i promocionant un turisme insostenible i de rapinya. La Secció Sindical del Taxi de Barcelona estarà molt present aquesta setmana, informant a tot client de possibles estafes que, sobretot floteros i hotels, intentaran fer-empassar, promovent un sector del taxi organitzat, en què la feina i la riquesa es reparteixi i no tinguin cabuda empresaris. Advertència: no agafeu taxis que us enviïn des de l’hotel, no agafeu taxis que funcionin amb les emissores Aero-Taxi, City-Taxi o myTaxi, us van a estafar. Finalment, comentar-vos que des del col·lectiu de taxistes de Barcelona no permetrem que empreses com über o myTaxi converteixin el taxi i el transport de Barcelona en el seu negoci particular, especulant i jugant amb els llocs treball de milers de taxistes.

L’última parada hauria de ser, almenys el primer dia, la del vostre descans. Sentim donar-vos una mala notícia als que hagueu optat per escollir Hotels Catalonia per a les nits barcelonines: la Secció Sindical d’hotels Catalonia estarà en els hotels per a informar de les pràctiques antisindicals i antihumanes de l’empresa. Advertim que la família Batlle, propietària de la cadena d’hotels, és coneguda per haver entrat a Barcelona de la mà dels tancs de Franco, i per ser una empresa racista i masclista, que contracta a alguns dels seus lacais a imatge i semblança .

Amb tot aquest panorama, esperem que la vostra estada (la de la classe obrera que hagi de venir a treballar a aquest lloc immund) sigui el més profitosa possible i us enteréis bé de què està passant a Barcelona amb les condicions de la classe obrera. Ens veiem a la ciutat.

FDO:
Secció Sindical del Taxi, Secció Sindical en Outsmart Assistance, Secció Sindical a Hotels Catalonia

Octaveta repartida a l’Aeroport de Barcelona els dies previs al Mobile World Congress

SALUT I BON VIATGE

Por Seccio Ram

Estimados compañer@s:No somos ajenos a los problemas del taxi, desde hace unos años varios compañeros taxistas de manera desinteresada y voluntaria, al margen de cualquier organización del taxi existente hemos estado implicándonos en todas las reivindicaciones y movilizaciones en favor del trabajo del taxista autónomo , al tiempo hemos denunciado la explotación a la que está sometid@ el/la trabajador/a asalariado/a por parte de las empresas jurídicas y físicas del taxi. También hemos denunciado la connivencia de algunos grupos de presión con la administración dado sus intereses partidistas privados y económicamente lucrativos. Siempre desde nuestro espíritu libertario y de autogestión hemos querido la implicación de l@s compañer@s desde la participación activa a través de asambleas abiertas. Al querer encontrar de manera conjunta soluciones en la resolución de conflictos en los que nosotr@s éramos los afectados, no hemos querido delegar dejándolo en manos ajenas de representantes sindicales, y al contrario a través de la acción directa sin intermediarios hemos tratado con la administración los diferentes temas (Parada de taxi en la Estación de Barcelona-Sants, contingentación de las licencias a doble turno, convocatoria vinculante para que el taxista decida medidas reguladoras temporales, reglamento de emisoras, recurso de multas a la Guardia Urbana, etc….) La CNT-AIT siempre estuvo presente en el taxi