PROTESTA A l’HOTEL DERBY BAGUÉS RAMBLES CONTRA EL PAGAMENT DE COMISSIONS DE CITY TAXI I CONTRA LA PRECARIETAT DELS TREBALLADORS

Ens hem concentrat a l’hotel Derby Bagués de les Rambles per a protestar contra el pagament de comissions de l’emissora City Taxi als directius dels hotels Derby, i contra la precària situació dels treballadors d’hotels Derby. Els hotels Derby de Barcelona, porten anys cobrant comissions de l’emissora City Taxi. Aquesta cadena d’hotels treballa exclusivament amb l’emissora comisionista “City Taxi” , on cada mes City Taxi paga comissions per cada servei de taxi de la cadena hotelera.

Qui cobra totes les comissions de City Taxi són els directius de la cadena hotelera, que té un patrimoni de 800 milions d’euros, mes de 5000 obres d’art, i un benefici a l’any de 80 milions d’euros, mentre els treballadors i treballadores de Derby Hotels són condemnats a la precarietat.

Aquí tenim tot un negoci muntat amb el pagament il·legal de comissions a aquesta cadena d’hotels, per part de l’emissora City Taxi, frau, estafa i engany als taxistes de Barcelona i als usuaris del taxi.

La major part dels treballadors de l’Hotel Bagués van decidir fa 8 mesos organitzar-nos creant una secció sindical de CNT en el nostre centre de treball.

Els esdeveniments que van seguir i especialment l’actitud i les accions de l’empresa , amenaçant a companys i companyes amb futures conseqüències i recriminant-los haver-se unit a CNT, durant aquests mesos no han fet més que reafirmar la importància de l’organització sindical dins dels nostres centres de treball.

Parlem d’una empresa amb 50 anys d’història, un patrimoni de 800 milions d’euros , i que durant els últims anys ha facturat entre 60 i 80 milions a l’any. Una empresa que s’omplia la boca dient que érem el seu principal actiu i que tots formàvem una gran família. Però que no obstant això, amb l’arribada del COVID 19, va deixar clar que si condemnar-nos a la precarietat i/o la desocupació és el preu a pagar per minimitzar perdudes, estan encantats de fer-lo.

Han deixat clar que per a ells no som més que un recurs al servei dels seus interessos econòmics. 

Des del primer dia van evitar asseure’s amb nosaltres per a abordar la situació i trobar solucions en comú. No va ser fins a passats diversos mesos i després de les primeres accions sindicals que van acceptar reunir-se per primera vegada. Malgrat tot la seva actitud va continuar sent la mateixa, van negar totes les nostres reivindicacions des de la supèrbia més absoluta , sense ni tan sols presentar una sola proposta alternativa.

Aquesta supèrbia que els impedeix acceptar a la secció i als treballadors com a interlocutors vàlids. Es neguen a acceptar que algú més que ells pugui tenir veu i vot en Derby Hotels, no obstant això s’obliden que Derby Hotels sense els seus treballadors i treballadores no és RES.

Secció Sindical CNT Derby Bagués

seccio.derbybagues@barcelona.cnt.es

twitter.com/ CntDerby

facebook.com/ CntDerby

instagram.com/secciocntderby

SALUT I BON VIATGE