L´ALLIBERAMENT DEL TAXI ELS CAPS DE SETMANA NO SOLUCIONA CAP PROBLEMA

L’alliberament dels caps de setmana no entenc que solucioni cap problema important, ja que no hi ha cap al.licient que retribueixi el sobreesforç . Si les tarifes estiguessin al nivell suficientment digne equiparable a l’europeu. Segurament hi hauria molt taxista disposat a fer l’esforç i castigar la salut , la conciliacio laboral&familiar i la qualitat de vida per donar servei nocturn i en festius, a canvi d’una retribucio digna.

Respecte a la competencia deslleal de cabify &uber. Val a dir que s’ha de lluitar a nivell de tribunals i sensibilitzacio dels usuaris. En general l’usuari de cabify&uber no te perfil d’usuari de taxi. Serveix de mostra el cas freqüent de clients que prefereixen estar esperant a peu de carrer que arribi el vehicle i no usar el taxi ,a pesar d’estar passant pel seu davant i a la seva disposicio un llarga fila de taxis lliures. Entenc que la seva voluntat es disposar d’un vehicle de pseudo gamma alta,amb aparença de vehicle privat pintat de color neutre, donar imatge de disposar de xofer particular, amb vestit i corbata que li obre la porta. El preu no li es rellevant encara que pugui ser mes car que el taxi, (el qual esta tirat de preu.).

Tampoc accepten taxis amb vehicle d’alta gamma real com es el cas de servei exclusiu amb la marca Mercedes, perque van pintats de groc i negre.

Jordi Martí, taxista de Barcelona.

SALUT I BON VIATGE