ALLIBERAMENT D´HORARIS ALS CAPS DE SETMANA, SOLUCIÓ NEFASTA PER ALS TAXISTES I EL SECTOR


Des de la secció del taxi de la CNT proposem la convocatòria de reunió urgent del sector amb l’ IMT ,per a derogar l’ *alliberament-nefast* implantat i tot seguit emprendre la revisió de tarifes per a implementar-ne de noves. Realistes amb la capacitat de despesa del mercat . Decaraa treure’n una rendibilitat raonable a l’mmediata temporada alta ďestiu.És la natural i real reorientació àgil ,de qualsevol activitat econòmica mixta … Estacional de serveis ciutadans/turistics!!.

ENRAONAMENT:

L’escassetat puntual de taxis en determinats dies ,No obeeix a manca de flota (sobreoferta de 10523 llicències censades). El fenomen és atribuïble a la nul·la motivació de la miserable retribució, que signifiquen les precàries/congelades tarifes, les quals penalitzen descaradament la productivitat dels taxistes. La conseqüència resultant comporta un infraservei durant les hores intempestives . Escassamet cobert , per conductors assalariats obligats pel doble torn (3000 conductors) i algun autònom insomne/desmotivat o ofegat pels càstigs econòmica/ financers.

CONCLUSIONS:

La repercussió immediata ďaquest alliberament esbojarrat,és la conseqüent sobreexplotació dels conductors assalariats que es veuran sacrificats a treballar més hores i a sobre extorsionats al no cobrar-les com hores extres.(indecent pràctica habitual en el sector). Comportara un minso increment de presència de taxis d’autònoms, donada la poca expectativa i ínfim resultat econòmic de les ridícul/congelades tarifes . No està retribuït dignament el sobreesforç de l’intempestiu horari ni les dures/ingrates condicions a suportar ,en aquest especificserveiper les característiques impertinències/incomoditats etílic-ambientals, vomiteres ,vandalisme, *simpas* intrusisme i competència deslleial habituals.

SALUT I BON VIATGE

Un comentario sobre “ALLIBERAMENT D´HORARIS ALS CAPS DE SETMANA, SOLUCIÓ NEFASTA PER ALS TAXISTES I EL SECTOR

Los comentarios están cerrados.