1 DE MAIG PER UN TAXI COMBATIU I ANARCOSINDICALISTA

taxi 1 de mayo

És el sector del taxi un dels més castigats per l’explotació laboral i la precarietat amb jornades de 12, 13 o 14 hores diàries sense baixar del taxi ni per menjar, aquesta la trista realitat que viuen la gran majoria dels taxistes assalariats. A les flotes i al carrer és diferent la realitat, el fuet de l’acomiadament és el que mana, contractes escombraries, períodes de prova de 12 mesos, acomiadament lliure, reforma laboral, retallades de drets, convenis del taxi fets per la patronal a esquena dels taxistes i signats per sindicats subvencionats per la patronal i l’Estat. Estem cada dia mes fotuts cada vegada més i sense pudor els sents dir que el sindicalisme ha mort, els portaveus dels floteros pregonen que el sindicalisme ha mort.

Nous explotadors amenacen seriosament als treballadors i treballadores del taxi, amb l’arribada de les noves tecnologies, el capitalisme més salvatge s’introdueix en el sector del taxi com un cavall de Troia anomenat “economia col·laborativa”. Aplicacions de telèfon mòbil per demanar taxi com “MyTaxi” s’han muntat el negoci amb tota facilitat a costa del treball dels ingenus taxistes que pensen que mytaxi ha vingut a promocionar el sector del taxi i a col·laborar amb els taxistes, quan el veritable objectiu de mytaxi és fer-se amb tot el mercat practicant la competència deslleial, perjudicant i dividint a tots els taxistes.

El Sector del taxi porta camí de ser controlat per aquestes empreses privades de telefonia com mytaxi que pertany a la multinacional Daimler. Mentre una altra aplicación UBER  ja treballa tranquilament a Madrid amb VTC (vehicles de lloguer amb conductor) la mateixa aplicació que pretén destruir el transport públic i el sector del taxi.

Davant aquestes agressions que pateixen els treballadors del taxi l’única alternativa que ens ofereixen alguns és anar a votar el 5 de maig a unes eleccions sindicals del taxi per dividir, desmobilitzar i confondre més encara als treballadors i treballadores del taxi, segons alguns diuen que ja no cal que tu lluites a la feina, que el sindicalisme a mort, ja no cal que lluitis pel taxi, que el sindicalisme a mort ….

Aquest 1 de maig ara més que mai per un taxi combatiu i anarcosindicalista!

TRES XEMENEIES AVINGUDA PARAL.LEL, 10 H MITIN, 13 H MANIFESTACIÓ

SALUT I BON VIATGE.