MÉS DIES DE FESTA O LLUIR PUBLICITAT, NOVES PROPOSTES PER REACTIVAR EL TAXI

EFE-La introducció de més dies de festa per llicència o la incorporació de publicitat a l’exterior dels taxis són dues de les propostes que ha fet aquest matí l’Institut Metropolità del Taxi (Imet) als representants de la Comissió Tècnica del Taxi, segons ha informat mitjançant un comunicado.

A la comissió estan representats diversos sindicats i associacions de taxistes i es marca com a finalitat buscar una alternativa per millorar la facturació del sector, afectada per la crisi econòmica, després que el passat mes de gener es suspengués el sistema de torns pactat.

La primera de les mesures passa per sumar als dos dies de descans setmanal per llicència, l’obligatorietat de descansar la meitat de les llicències dels dies festius intersetmanals, segons el calendari que aprovarà l’Imet.

Fonts de l’organisme metropolità han recordat que aquesta mesura l’havia proposat en nombroses ocasions el sector i apunta que podria entrar en servei aquest mateix any, un cop l’aprovi l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).

La mesura contribuiria a treure dels carrers de l’àrea metropolitana de Barcelona un 60% de la flota dels dies festius intersetmanals, entre els que estiguin obligats a fer festa i els taxistes que la vulguin fer.

Els responsables de l’Imet han informat també als membres de la comissió de les gestions que es duen a terme per poder incorporar publicitat exterior en els taxis i d’aquesta manera aconseguir ingressos extres.

SALUT I BON VIATGE.