CONSTITUÏDA LA SECCIÓ SINDICAL DE CNT AL METRO DE BARCELONA (F.M.B)

logo-metro

Us informem que el passat 4 de febrer, en assemblea del Sindicat d’Oficis Varis de C.N.T. a Barcelona, ​​va quedar constituïda la secció sindical de CNT al Metro de Barcelona (F.M.B.)

La poca voluntat per part de la direcció de negociar la majoria de punts de la plataforma de Conveni ratificada en assemblea i reiterats incompliments dels acords vigents, ha estat suficient perquè els companys de Metro afiliats a CNT decidim organitzar-nos i constituir aquesta secció sindical.

Opinem que el model sindical que hi ha a l’empresa ha demostrat no ser eficaç per defensar i reclamar els nostres drets davant d’un nou tipus de direcció i un Ajuntament més proper al capital que a la classe obrera. Cal un canvi, que els treballadors ens organitzem i participem activament perquè delegar en uns representants no n’hi ha prou. Si no volem perdre drets i condicions de treball aconseguits durant molts anys hem de despertar i començar a implicar-nos.

Amb aquesta finalitat, en constituir aquesta secció sindical hem cregut necessari marcar-nos uns objectius a aconseguir, establir unes reivindicacions que són les següents:

1. L’empresa ha de respectar el Conveni Col·lectiu vigent així com tots els acords o pactes que està incomplint de forma reiterada.

2.-L’actual negociació de Conveni Col·lectiu se centrarà exclusivament en la plataforma ratificada per la plantilla.

3.-La negociació de Conveni Col·lectiu es realitzarà en la seva totalitat a la taula de negociació. No es traslladarà cap punt de la nostra plataforma de conveni a posteriors negociacions en taules tècniques.

4.-Per tal de complir amb la Llei de Transparència, l’empresa ha de publicar els noms i salaris de tot el personal fora de conveni de TMB.

5.-S’ha de tornar al vot a mà alçada. Amb control d’accessos al local i redacció d’actes en finalitzar cada assemblea

6.-Es permetrà la participació d’aquesta secció sindical a la taula de negociació del conveni col·lectiu i en totes aquelles negociacions que afectin les condicions de treball de la plantilla de F.M.B. Es facilitarà l’assistència a les negociacions als portaveus que aquesta secció sindical designi.

L’empresa vol pau social, però incompleix pactes i acords vigent. Nosaltres exigim el compliment de les nostres reivindicacions, si volen tenir pau social.

Algunes companyes ens han preguntat si anàvem a presentar-nos a les properes eleccions sindicals, NO ens presentarem a les futures eleccions per al Comitè d’Empresa en CNT no vam participar en les eleccions sindicals. Tampoc tenim alliberats sindicals ni subvencions.

Aprofitem l’avinentesa per animar a totes les companyes i companys a afiliar-se i unir-se a aquesta secció sindical. Si us interessa, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a la nostra adreça de correu electrònic:

“seccio.metro@barcelona.cnt.es”,

o a la seu del sindicat situada a: Pl. Duc de Medinaceli, número 6 Entresòl 1ª. Barcelona.
Telèfon 93.3170547.

Una abraçada llibertaria,

Secció sindical CNT-METRO

SALUT I BON VIATGE