REUNIÓ CONTRA LES AGRESSIONS AL TRANSPORT DE BARCELONA

Horaris impossibles de complir , manca de WC ‘s en molts terminals , contínues agressions a conductors / es, tant físiques com verbals , baralles entre conductors i clients, reducció de serveis que provoquen malestar en el passatge i repercuteix en el conductor / a … Aquests són diversos exemples del que està succeint i sembla ser que ningú està disposat a intentar solucionar .
 
Tot això està creant un ambient de desànim i ansietat en els conductors / es, que acaben caient malalts amb ansietat i depressió .
 la plataforma Prou ​​Agressions neix de la unió de conductors / es preocupats per l’onada d’agressions que venim patint en els últims temps , per tant , si pateixes una agressió posa’t en contacte amb nosaltres a la següent adreça de correu plataformaprouagressions @ gmail.com
 
Per això ens reunim periòdicament per buscar solucions a tot el que està succeint , no oblidem també que tenim al company Bonilla acomiadat injustament per repel · lir una agressió al seu lloc de treball .


http://plataformaprouagressions.wordpress.com/

 Aquest dissabte dia 11 de tornem a reunir-nos, quedes convidat a les 18:30 al Casal Popular de Nou Barris ” Tres Voltes Rebel ” Metro Llucmajor , Pg Urrutia 125 Baixos . Esperem la teva col · laboració company / a .


SALUT I BON VIATGE.