MEMBRE DESTACAT DE L’ASSOCIACIÓ “ELITE” AMENAÇA A COMPANY TAXISTA DE LA CNT DESPRÉS DE ASSISTIR A LA RODA DE PREMSA DE ELITE, STAC, PIT

El company Jordi Martí Altes de la secció del taxi de la CNT, a estat amenaçat per un membre rellevant de l’associació Elite, després d’assistir a la roda de premsa de Elite, STAC i PIT al col·legi de periodistes.
Des de CNT volem manifestar el nostre rebuig a aquestes intimidacions i amenaces cap al nostre company i deixar ben clar que el nostre company jordi no aquesta sol, i si li succeís alguna cosa, hi haurà una resposta contundent de la CNT.
Aquests són els relats dels fets del company Jordi:

He Assistit personalment a àmplia crònica / exposicio de la situaciò actual del sector taxi amb relat històric, greuges, irregularitats, injusticies, Accions legals, Expectatives, diversos i preguntes.

La taula considera que les Actuacions dels governs d’Espanya estan sent d’Incompliment de la legislacio europea (Directiva Bolkestein, 12/12/2006), tambe de desinterès, arbitrarietats afavoridores de la Competència deslleal que perjudica el sector del taxi i que el Sr .Elpidio s’estima en 21000 millones l’Indemnitzacio que li correspondria al taxi si l’obliguessin a desapareixer.

En resum tot el rosari d’exclamacions com victimes d’uns Governs que no exerceixen ni controls ni supervisio sobre sectors d ‘activitats ni que siguin estratègics com banca, estiba, transport.!
L a estratègia de defensa, consistirà bàsicament en la presentacio de: demanda civil, querella i reclamacio patrimonial.

PREGUNTES:
– com el taxi a evolucionat tecnològicament / calidad Servei? : Tradicionalment progressista.
-Legalitat del Reglament Colau: juridicament No s’enten que Pugui ser invalidat
– En quin Termini de temps (5 ? 8 ? 10.anys) poden arribar les Sentències dels recursos que es presentaran? : El Sr.Elpidio ha dit no saber Quan podrà tardar.En un cas personal ell porta ja 9 anys esperant de la justicia espanyola el pronunciament de la sentència.
– el Proper pronunciament de la Generalitat sobre la precontractacio de 24 hores de les VTC i la tornada a la base en haver finalitzat el Servei, podria ser anul?lat pel Tribunal Constitucional Quan UNAUTO hagi presentat recurs.?: El Sr.Elpidio diu no saber -ho.

Han seguit Altres preguntes formulades per periodistes que desconeixien tot el que el sector ja sap. L’acte a Finalitzat sense plantejament d’estrategies paral.les a les Accions juridiques, la lentitud de la Resolucio de les quals provoca que el taxi no Pugui seguir sent viable si ha d’esperar a els anys que tradicionalment la  lenta justicia espanyola triga en pronunciar-se, fins i tot en el supòsit que ENS fos favorable.

El REPRESENTANT d’Elite (Tito) ha dit confiar en la Generalitat Referent al pronunciament del Proper divendres 19. En cas desfavorable la assemblea taxistes decidirà que Fer.

 Quan he sortit al carrer ‘un grup de persones pertanyents a Elite M’han increpat i Concretament un amb càrrec de dirigent M’ha dit que la propera vegada que torni ha rebentar-lis una altra roda de prensa, anira a aixafar el meu cap i hostiarme ! .li he preguntat si era una amenaca i ha dit que si i que ja ho patire quan Arribi el dia. Acte seguit ha aparegut el Magistrat, al qual li he comentat el fet i ha estat Testimoni quan un membre d’Elite li ha repetit les paraules d’amenaca pronunciades anteriorment pel càrrec d’Elite contra la meva persona, i que ja havia marxat despres de comentar-li que ho comunicaria al Magistrat.

Sembla que no ha agradat que a la roda de premsa despres que no es donés resposta concreta a la meva pregunta sobre Quants anys podrien trigar a ser dictades les sentències, Hagi expressat la meva indignacio dient que com a taxistes no podem esperar ni un any ja que la facturacio va caient en picat i el taxi deixant de ser viable i davant aquesta expectativa he Acabat oferint la Llicència l’Sr.Elpidio a qualsevol preu, que serà com pot acabar si no Emprenem Altres reivindicacions que no siguin l les estrictament judicials.Jordi Marti , taxista.

SALUT I BON VIATGE

2 pensaments a “MEMBRE DESTACAT DE L’ASSOCIACIÓ “ELITE” AMENAÇA A COMPANY TAXISTA DE LA CNT DESPRÉS DE ASSISTIR A LA RODA DE PREMSA DE ELITE, STAC, PIT

 1. Alfonso Llobet (taxista juvilat)

  Home Jordi, la roda de prensa es fa perque surti als michans de comunicació, ja es sap que las sentencias menys cuant es tracte de fotre catalans que volen votar, que llavors son inmediates, son molt lentas, aixo tu tens canals interns per els que sols escrire, parlar, preguntar, i opinar el que et sembli, cosa que fas per misatje, i per radio, pero en la roda de prensa ANAR A FOTRE LA CULLARADA, per donar-li carnasa a la prensa, i al ninot de cera, no era el moment en poques paraules, haguesis estat molt mes guapo callat, i amb aquets moments en calent et van dir el nom del porc, ja saps que entre nosaltres no es distingeig gaire per ser fins, jo et puc asegurar que cap agresió fisica no la patiras, (no a rebut el Goñi amb els anys que porta lluitan contra el taxi) pero que ja tenim prous enemics, perque vinguis a fotre sisanya, als actes públics,

 2. Rosa Alcázar

  Em sembla del tot vergunyós que es tracti així a un company, sigui el company qui sigui, per preguntar a tot un magistrat com el Sr. Elpidio allò que tots pensem…
  La no resposta a preguntes, es la no preparació de les respostes i en aquest moment això indica una confiança desmesurada per part de que dirigeix una posada en escena del negoci de les indemnitzacions…
  Si no volen preguntes, que no s’exposin!
  Tot el meu suport al Jordi Martí!

Els comentaris estan tancats.