CIUTAT I TRANSPORT ACCESIBLE PER A TOTHOM….?


 
T.M.B. ( transports metropolitans de Barcelona ) , s’omple la boca i mostra amb el pit ple , la seva política sensible davant els ciutadans que requereixen d’un tracte especial , aquests anuncis , es troben en els Busos , al Metro , en molts racons de la ciutat Comtal … , com requereixen les campanyes de màrqueting per aconseguir això , un imatge … , potser , un miratge … , com àrid desert , en què hi ha més hostilitat que ” bellesa visual …” .
 
Ningú els va dir, tal com ho plantegen en aquesta sèrie d’imatges lacrimògenes , que això està malament … , ni jo és clar.
 
Però … , com “es menja” , tanta hemorràgia de sensibilitat en uns temes i tan poca sensibilitat cap moltíssima gent , que sense estar paralítics , sense estar embarassades , sense , el que sigui … , s’estiguin manifestant en contra de la pujada tarifària totes les putes setmanes , i ni cas … ?
 
Què passa … ? , ” Madrid” la culpable altra vegada … ?
 
Vosaltres , l’Ajuntament de Barcelona … , teniu superàvit des de fa molts anys … , deixeu anar la pasta i que la gent a Barcelona no tingui ” de pagar els plats trencats ” … Vosaltres , La Generalitat de Catalunya , esteu obrint EMBAJADASSS … , de què cony aneu ” reinones ” … ? , I no vingueu amb el rotllo independentista en pla ” carrincló ” , per justificar una merda :
 
¡ ¡ ¡ 2’15 € el bitllet senzill ! , Només anada o tornada , és clar … , és a dir : ¡¡¡ 4’30 € anada i tornada ! , Pa ” els vells “, com jo : 357 pessetes … o 715 pessetes , anada i tornada … Pren viatge … , mai millor dit !
 
Però mola … , som ” moderns” , i güaisss … , que amb els € uros , queda més camuflao …
 
La gent : els aturats , els treballadors en actiu , els estudiants , les mestresses de cada , els polis … ; ai noo ! , Aquests ensenyen la placa … i passen fluidament , pels Metros, “que estan de serviciooo … ” ; han de ser tots ” secretasss “, si no, només cal observar on hi ha comissaries , com es ” colen ” alegrement davant els nassos dels empleats del suburbà ….” perquè estan , de servei … i de paisà …. ” , doncs això , tota la població que necessita d’un transport públic , els que van amb Mercedes nous … , no tenen aquests problemes tarifaris clar … , se’ls sotmet a un atracament amb aquestes tarifes , de què cony serveix fomentar el transport públic , si després la gent se l’està vetant per agafar … ?
 
¡ ¡ ¡ 4’30 € anada i tornada !

 “Això , és com quan els senyors de la droga tenen al client enganxat … , que qualsevol la deixa anar , sabent del seu “mono” / necessitat , perquè res quedi a l’atzar … “
 
¡ ¡ ¡ Sou uns xoriços , però amb ” Seny ” … !
                                                                                                    Javier Bermúdez

SALUT I BON VIATGE.

 

Share