DAVANT LA PROBLEMÀTICA QUE S´ESTÀ DONANT ENTRE ELS TREBALLADORS DEL TRANSPORT I LES PROTESTES SOCIALS CONTRA LES TARIFES

1
Des d’aquesta secció sindical exposem la nostra humil opinió amb la intenció d’evitar possibles conflictes davant les protestes socials que s’estan duent a terme, per combatre les tarifes del transport.
Fem una crida a treballadors i usuaris i usuàries perquè les protestes es duguin a terme sense enfrontaments entre treballadors i usuaris i usuàries.
Les tarifes del transport són totalment abusives i per tant cal reivindicar el dret a un transport de qualitat i a preus assequibles, o per què no, un transport públic gratuït igual que altres drets com la sanitat, l’educació, etc

3
Ara , les persones que estem treballant en el transport públic no tenim res a veure amb les pujades tarifàries i per tant no se’ns pot retreure una cosa que no és de la nostra responsabilitat, ni se’ns pot faltar al respecte per estar treballant.
També demanem als i les treballadores que evitin el conflicte i els recordem que estem tots i totes en el mateix bàndol, estem en el bàndol dels oprimits i estafats, i per tant hem de unir-nos en lloc de enfrontar-nos.

2
Els i les treballadores del transport també estem patint retallades i pressions que estan fent disminuir la qualitat del servei.
La classe obrera està patint un atac continu per part del capital i l’últim que hem de fer entre nosaltres és enfrontar-nos.
Amb aquest escrit no es culpabilitza a ningú sinó que s’intenta enfocar el conflicte contra els dirigents i no entre treballadors i usuaris.
Parlem amb tranquil·litat davant els problemes i lluitem per un món més just.

4
Que no es criminalitzi ni la protesta social ni les reivindicacions obreres.

SALUT I BON VIATGE.

Share