2018 L´ODISSEA DEL TAXI AL PLANETA

El taxi és Troba patint les conseqüencies d’un “tsunami” on l’Epicentre de la sacsejada que el va originar va estar el govern PSOE l’any 2009 amb el canvi de la Llei, fent-a mida dels neo-especuladors i  “l ‘ orgia” d’autoritzacions concedides als que s’els va proporcionar informació privilegiada.

La següent legislatura regentada per PP, va Fer que l’empastifada seguís augmentant.
Ara amb el retorn sobtat del PSOE al poder, s’ha trobat amb seva pròpia patata calenta que va Cuinar “Posant-la al forn de la especulació” fa nou anys i que ara està tant calenta, que tothom podrà sortir-ne sucarrat.!

Tal com és van desenvolupant a els esdeveniments qui en té mes a perdre i ja n’esta perdent més és el taxi, per que hi ha una facturació no fa altra cosa que anar caient, al ritme de l’increment de l’entrada de noves VTC a servei .
Avui estem enxampats amb el RDL ( reial decret llei) que ens ha clavat el servidor público jose luis ÁVALOS fent de Ministre de Foment, incomplint dates i compromisos que va prometre a canvi d’una treva de la vaga indefinida general del Taxi del passat juliol.

El panorama de la situaciò en què quedem els taxistes és desolador:
-caiguda progressiva de la Facturació conforme van entrant VTC a Servei (Ja n’han Arribat 1600).
-2000 VTC mes, pendents d’arribar abans de final d’any, fins completar els 4000 VTC al nostre mercat.
– Durant 4 anys podran seguir menjant del mercat del taxi.
– El taxi no rebra cap Indemnització per la perdua de facturació causada per la Invasió de les 4000 VTC suplantant a taxi. És més, els VTC que al·leguin no haver amortitzat l’Inversió en els 4 anys, podran seguir espoliant-nos durant 2 anyets més. !!
– el servidor public que fa de Ministre de Foment va avisar primers de setembre (abans de promulgar el RDL) que encara restaven per a incorporar-se al sector 9000 VTC. Les quals tampoc les voldra expropiar tal com li permet l’article 14 de la LOTT. Tot i que Solament implicaria indemnitzar-les per valor de la taxa de 36 € ja que no hi hauria lloc a al-legar perjudici economic per que no hauríen Iniciat encara cap activitat econòmica.

Si finalment el RDL és confirmat al parlament espanyol, podrem dir que el taxi estarà amenaçat de mort abans del proper estiu, per que no podrà superar la caiguda de facturació degut a robatori de mercat per part de les NEO-VTC, amb que ens haura obsequiat i enganyat el “mal servidor public” jose luis ÁVALOS beneït per alguna associació populista de taxistes.
Nomes resta la reacció dels taxistes amb capacitat per raonar i decidir si volen plantar cara a aquesta amenaça de  sentència de mort del Taxi.!
Salut lluita i esperança. !!

SALUT I BON VIATGE