Arxiu diari: 19/02/2020

EL CONGRÈS DEL MÒBIL MARXA, PERÒ NOSALTRES ENS QUEDEM

El MWC marxa de Barcelona, però nosaltres ens quedem.
(o els motius per els que mantindrem les activitats que havíem preparat coincidint amb el MWC). No neguem que la marxa del MWC ens ha deixat momentàniament descol·locats, però en realitat estem igual que abans:

El sistema tecnoindustrial de les TIC continua les seves pràctiques extractivistes i arrasant la terra.

-Continua produint els seus artefactes oprimint als treballadors, contaminant l’aire, l’aigua i els sols.

-Les tecnologies mòbils continuen estenen el control social fins un nivells no coneguts fins ara.

-Les tecnologies mòbils destrueixen les relacions personals, la comunicació directa i els grups socials naturals.

-La “nova economia” basada en les TIC  precaritza les relacions al treball, a la habitatge i ens converteix cada cop mes en consumidors/mercaderia.

Nosaltres ens oposem a la societat que fa possible tot això, l’impacte negatiu sobre la ciutat de Barcelona no és l’impacte més important, l’impacte de les tecnologies mòbils va des de els miners del Congo i de Bolívia, la destrucció les terres adjacents, fins les ensambladores de l’est d’Àsia, passant per les víctimes de Globo i Amazon. Seguirem doncs amb el que teniem pensat, i si pot ser farem més!!.

AMB CAPITALISME I ESTATS LA DEVASTACIÓ ÉS INEVITABLE.
Barcelona febrer de 2020
Anarquistes contra la devastació.

PROGRAMA  DEFINITIU.

Divendres 14 de febrer a les 19:00 h, debat a l’Ateneu Llibertari del Palomar C/Llenguadoc num. 25 “smart city, big data i tecnologies mòbils”.

Divendres 21 de febrer a les 19:00, acte contra el Mobile World Congress al Banc Ocupat C/Quevedo 13/15 “contra la plataforma capitalista, el MWC, que oprimeix als treballadors i destrueix la terra”.

Dissabte 22 de febrer a partir de les 12:00, vermut i acte contra Amazon la mutació TIC del capitalisme a l’Ateneu Llibertari de Gràcia, C/Alzina num 5, assistirà un acomiadat d’Amazon (CNT).


Dimars 25 de febrer a les 19:30 al CSO May Day Passatge Sant Bernat 18, lectura de poemes de Xu Lizhi (treballador de Foxcon assassinat per el capital) i micro lliure.

Dimecres 26 de febrer a les 18:00 acte contra l’extractivisme i de solidaritat amb els pobles a Chile i Bolívia, a la Plaça de la Revolució.

Dimecres 26 de febrer a les 20:00 manifestació en solidaritat amb el poble Chile i Bolívia i contra l’extractivisme, sortida dels Jardinets del Passeig de Gràcia, marxa cap el consulat de Chile.

Mes informació: http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/529819

SALUT I BON VIATGE

Share