Arxiu diari: 01/10/2018

DISSABTE 6 D´OCTUBRE JORNADA DE MEMÒRIA I LLUITA; 5 ANYS DE L´HOMICIDI DE JUAN ANDRÉS BENÍTEZ

Des de la brutal mort de Juan Andrés Benítez, el 2013, ens hem reunit per recordar a Juan Andrés cada 5 d’octubre. Aquest any hem volgut homenatjar la seva memòria, la qual després d’un any del seu assassinat ens va donar la força per prendre el solar del carrer Aurora i convertir-lo en un espai lliure i obert a totes i tots. L’Àgora Juan Andrés, com el seu propi nom indica, segueix tenint l’essència col·lectiva d’un grup de veïns que amb valentia i ànim van fer d’un lloc abandonat, un punt de trobada i una forma de resistència. Actualment, l’Àgora Joan Andrés Benítez acull multiplicitat d’actes reivindicatius i segueix unint en fraternitat a diversos col·lectius de la ciutat. Continua teixint xarxes de complicitat a nivell internacional vinculant-se a lluites en defensa del reconeixement de llibertats, drets i reconeixement de pobles.

Aquest octubre celebrarem que no oblidem, no perdonem i ens oposem a que ens prenguin un espai que hem transformat nosaltres.

El proper dissabte 6 d’octubre, vam convocar una Jornada de Memòria i lluita amb motiu de la celebració del 5è aniversari de la mort de Juan Andrés Benítez i el 4t aniversari de l’okupació de l’espai de l’Àgora Juan Andrés Benítez.

Programació:

12:00 Presentació del 8è Llibre de la Col·lecció Històries del Raval. “Violència i mort de Juan Andrés Benítez al Raval de Barcelona el 2013”, escrit per l’Assemblea del Raval.

Ens acompanyaran els i autorxs del llibres i es dinamitzarà un debat en torn la figura de Juan Andrés i la realitat del barri i la lluita veïnal.

13:00 Vermut de suport a l’Àgora. Com a col·lectiu autogestionat; tot allò que es recapti es destinarà a la caixa de resistència i al manteniment de l’espai. A més, el 17 d’octubre tindrà lloc el judici que determinarà el destí de l’espai, en el qual se sol·licita el desallotjament i una sanció de 20.000 €.

14:30 Dinar Popular d’aprofitament a càrrec de lxs alumnes dl projecte de TASTA’M de Servei Solidari en col·laboració Espai Egg.

18:00 Manifestació contra el desallotjament de l’Àgora. Sortirem de l’Àgora i el recorregut acabarà a la Plaça Sant Jaume.

20:30 Acte en record de Juan Andrés. No t’oblidis de portar una espelma!

SALUT I BON VIATGE

Share