9 DE MAIG, JUDICI CONTRA MYTAXI PER COMPETÈNCIA DESLLEIAL

El dimecres 9 de maig a les 10 del matí, tindrà lloc el judici per la demanda presentada per CNT, contra myTaxi per competència deslleial, al jutjat mercantil número 3, sala 110, de la ciutat de la justícia. Fem una crida a tots els taxistes, a concentrar a les 9 del matí a la ciutat de la justícia per protestar contra la competència deslleial i l’intent de sotmetre al sector del taxi a l’impero de myTaxi.

MyTaxi imposa les seves regles en un transport públic amb tarifes regulades i iguals per a tots els taxistes i usuaris, no respecta el reglament del taxi ni les tarifes establertes, oferint descomptes salvatges del 50% en les carreres del taxi, el que evita que altres conductors puguin competir amb la ‘app’ i per a d’aquesta manera aconseguir més clients. L’estratègia empresarial de myTaxi per fer-se amb tot el mercat és competir amb uns preus que són contraris als fixats en els reglaments del taxi aplicables. Invertint a pèrdues durant un temps, i eliminant a tots els seus rivals a través de la competència deslleial, és el joc de myTaxi. Obtenint així una posició privilegiada per competir amb avantatge respecte als seus competidors (emissores de taxi, altres apps, associacions, independents ….)

Recordem l’absorció de l’App Hailó per myTaxi, així myTaxi elimina a un dels seus principals rivals. Recordem les declaracions del director de myTaxi a Espanya el senyor Cantalapiedra “des del punt de vista de les Smart City i des del punt de vista tecnològic” Über són amics de myTaxi i em sento molt proper a Über “. Recordem també al magnat alemany del grup Daimler (on myTaxi forma part) Dieter Zetsche de Mercedes-Benz, molt somrient en conferències i actes públics al costat de Travis Kalanick el genial emprenedor de uber que a destruït que ha destruït el transport públic de taxi i ha deixat sense feina a milers de taxistes en estats units i altres països.

A poc a poc myTaxi ha anat imposant les seves regles, elimina competidors, obliga el taxista a passar per l’adreçador, està trencant amb un sistema fix de tarifes segures i iguals per a tots portant-nos cap a un escenari de competició de preus, descomptes i dictadura de lliure mercat .

Davant la política comercial agressiva de MyTaxy, l’accionariat controla el fabricant Daimler, l’IMET l’institut metropolità calla, no van contestar a la nostra reclamació administrativa, ni s’han pronunciat davant la demanda per competència deslleial presentada per la CNT contra myTaxi.

El proper 9 de maig tindrà lloc un important judici per a tot el sector del taxi, contra una de les més potents Multinacionals present en més de 50 ciutats, una aplicació que intenta desestabilitzar el sector del taxi, i fer-se amb el control de tot el sector . El judici del proper 9 de maig, contra les grans corporacions i multinacionals com myTaxi que estan en una clara situació d’avantatge davant els petits autònoms, independents i treballadors és sens dubte un judici contra el capitalisme més salvatge.

Gràcies al colectio “appmytaxinorespeta” i a totes les persones que han col·laborat en la caixa de resistència i la campanya contra l’imperi myTaxi.

SALUT I BON VIATGE

Share