PROTESTA DEL TAXI CONTRA UBER I EL TTIP A LA SEU DE LA UNIÓ EUROPEA DE BARCELONA

uber in europe
El taxi de Barcelona a dit avui novament no a uber ni al TTIP en la seu de la unió europea situada a l’Passeig de gràcia. Una altra vegada més Uber vol tornar  a Europa aquesta vegada de manera legal de la mà del TTIP, L’Acord Transatlàntic per al Comerç i la Inversió (conegut per l’acrònim en anglès TTIP), és un tractat que s’està negociant en l’actualitat entre els Estats Units i la Unió Europea per “augmentar el comerç i la inversió entre la UE i els EUA fent realitat el potencial sense explotar d’un autèntic mercat transatlàntic que generi noves oportunitats econòmiques de creació d’ocupació i creixement mitjançant un millor accés al mercat i una major compatibilitat reglamentària i marcant una pauta en matèria de normes mundials ”
untitled
Per aconseguir aquest objectiu, “l’Acord estarà format per tres components clau: a) accés al mercat, b) qüestions reglamentàries i barreres no aranzelàries (BNA) ic) normes. Aquests tres components es negociaran de forma paral·lela i formaran part d’un acte únic que garanteixi un resultat equilibrat entre l’eliminació de drets, l’eliminació d’obstacles reglamentaris al comerç innecessaris i la millora de les normes que donin lloc a resultats importants en cadascun aquests components i una obertura efectiva i recíproca dels respectius mercats “, tal com assenyala el mandat negociador que va rebre la Comissió Europea. El TTIP suposa un capitalisme més salvatge i competitiu.

no uber

Aquest tractat suposa una greu amenaça per als treballadors i treballadores del taxi ja que permet l’entrada legal a empreses com Uber, aquesta empresa a deixat sense feina milers de taxistes en estats units , a convertit el transport públic en un negoci competitiu, insegur i precari on els treballadors ja no són treballadors no tenen drets laborals i han d’assumir tots els riscos, mentre aquesta multinacional UBER imposen les seves regles sense assumir cap tipus de risc obté grans beneficis econòmics.

Els taxistes de tota europa ja vam dir no a uber en una vaga del taxi Europea i tornarem a dir no a UBER amb les mobilitzacions que calguin.

11156292_1015833091779838_1102495859514188983_n
El sector del taxi  ha de seguir existint un transport de garanties i sense frau fiscal“. Hem escoltat les mentides que diu aquesta gent de Uber” que ofereixen “transport col·laboratiu500.000 famílies depenen del taxi a Europa.

                     NO A UBER NI AL TTIP!!

SALUT I BON VIATGE.

Share