AUTOBUS Nº13 – L`ODI SOCIAL

Autobús nº 13 atraviesa la ciudad la gente es la reostia sube por urbanidad No moleste al conductor y no fume porfavor y no escupa ay que horror no pinte con rotulador Aquí suben carteristas, tias buenas, periodistas policias, militares, jovenes idealistas. mi parada ya llegó porque sube el revisor “su billete por favor” YO SOY UN INFRACTOR!!! QUE PAGUI PUJOL!!!…..

Autobús número 13 del ep de 1986 que Pagui Pujol, de la pionera banda L´ odi social de l’escena hardcore punk dels 80 de Barcelona, impressionant ep, que recordo que m’ho vaig comprar en casset per 300 o 400 pessetes al Kebra disc, d’aquelles cintes pirates que feien ells, una de les meves primeres bandes hardcore punk, juntament amb antidogmatikss i anti-manguis en aquest ep mític resiste cros 10 (però aquesta és una altra història). Autobús número 13 de l’ep que Pagui Pujol, dedicada a tots els que ens hem colat al metro i al bus, i les pirules que feiem en les targetes de fitxar t1 i t2 per no pagar perquè Pagui Pujol,  les vegades que m’he colat al metro. Per cert l’autobús número 13 crec que ja no existeix, si és veritat que esta la línia 13 que comença en el mercat de sant antoni i acaba a can clos.
Fa poc va sortir un llibre, que es diu que Pagui Pujol realitzat per Joni destruye, en aquest llibre es fa una crònica punk de la Barcelona dels 80.

Aquesta cançó dedicada als transports públics de Barcelona

DESCARGAR:

http://www.mediafire.com/?jtm4jxymuim

salut i bon viatge.

Share