VAGA DE TAXISTES A GRÈCIA

Els taxistes grecs, 15.000 d’ells operatius a Atenes, han convocat per aquest dimecres una vaga de 24 hores a tot el país en protesta per la liberalització del sector.

En un comunicat difós aquest dimarts, la Unió de Taxistes de Grècia (POEIATA) informa que els taxis no circularan a partir de les 05.00 hora local (02.00 GMT) de demà dimecres.

L’exministre de Transport grec, Dimitris Repas, que va passar a ocupar la cartera de Reformes Administratives en una remodelació de gabinet el 17 de juny, va elaborar una disposició que liberalitza 136 professions, les llicències estaven limitades en les últimes dècades
cosa que no ha caigut bé a aquest col.lectiu. Els taxistes saben que les cares llicències que van haver de comprar per ingressar en la professió deixaran de tenir valor.
La mesura com a objectiu augmentar la competitivitat i frenar l’evasió d’impostos.

aquí ja estem en la mateixa línia les llicències han baixat el seu preu per la crisi, els que van comprar la llicència abans de la crisi, ara veuen com estan molt més barates ara, i han de pagar més per aquest número de llicència, perquè no és més que això només un NUMERO per treballar.

SALUT I BON VIATGE.

Share