ELS TAXISTES MADRILENYS RECONEIXEN QUE UTILITZEN MITJANS “ALTERNATIUS” DE SEGURETAT PER PRUDÈNCIA

Els taxistes de Madrid busquen protecció més enllà de la mampara. Reconeixen que, encara que pateixen menys robatoris, segueixen tenint por. Són majoria els que es van proveir amb barres de ferro per fer front a imprevistos. També està estès l’ús d’esprais antiagresores.
El seu treball és un dels més exposats i perillosos i de matinada encara més arriscat.
Al voltant de 300 euros inverteixen els taxistes madrilenys per blindar els seus cotxes i instal lar, per exemple, un sistema de seguretat, localització i seguiment que faci segur el seu lloc de treball.
Altres busquen alternatives més econòmiques i, en alguns casos, excedeixen la legalitat, tot i que diuen utilitzar-los en casos molt extrems. Es tracta de barres de ferro, esprais antiagresores, porres extensibles, etc.
I tot per fer front a situacions en les que de vegades arriben a jugar-se la vida. “No és qüestió que que vagis a ser una persona agressiva, és simplement que, en un cas extrem, poder-te defensar”, assegura un professional del volante. / Telemadrid
Un altre assegura que prefereix no portar res i evitar la temptació en un treball ple de tensió i de vegades complicat.
En general diuen que estan satisfets i asseguren que Madrid és, en general una ciutat molt tranquil i de bona gent, encara que per si de cas, no s’han d’oblidar mai les precaucions.

SALUT I BON VIATGE.

Share