EL SINDICAT DEL TAXI DE CATALUNYA EN CONTRA QUE LES MOTOS PASSIN PEL CARRIL BUS-TAXI

El Sindicat del Taxi de Catalunya (STAC) està en contra que les motos puguin passar pels carrils bus-taxi de Barcelona. El STAC vol mostrar novament la seva oposició davant les notícies aparegudes en els útlims dies, en què es manifesta que l’alcalde de Barcelona, ​​Xavier Trias, està estudiant amb el RACC la possibilitat que les motocicletes puguin circular pel carril bus-taxi.
El STAC està en contra que les motos passin pel carril bus-taxi entre altres motius perquè perjudica el transport públic en general i al taxi en particular ja que es crearia un nou obstacle per a millorar la velocitat comercial del taxi i dels autobusos, la velocitat comercial està situada a menys de 15 quilòmetres per hora, xifres subministrades pel propi ajuntament.
El STAC està en contra de qualsevol mesura que vagi en detriment o l’ocupació parcial dels carrils destinats al servei públic ja que el que necessiten és tot el contrari: major disciplina perquè els carrils estiguin lliures de cotxes aparcats i de vehicles que entren i surten com són les motos i les bicicletes que interrompen el normal trànsit tant de taxis com d’autobusos.
És evident que el sindicat pensa que si a les motos se’ls vol habilitar un carril s’ha de segregar dels carrils que té el cotxe privat i mai del transport públic, si realment volem potenciar aquest últim.

SALUT I BON VIATGE.

Share