ELS DIES 12 I 13 DE NOVEMBRE ES CELEBRARÀ LA QUARTA EDICIÓ DE LA FIRA DEL TAXI DE BARCELONA

La ciutat de Barcelona va ser la pionera a posar en marxa una Fira dirigida exclusivament per al professional del taxi, ja sigui autònom o bé assalariat, pensant a més de l’aspecte comercial en l’aspecte social, creant el concepte de la Festa del Taxi.
Els propers dies 12 i 13 de novembre, se celebrarà la quarta edició de la Fira del Taxi de Barcelona al Pavelló n º 2 del recinte firal de Montjuïc.
Com sempre, la Plaça de l’Univers estarà dedicada a paking gratuït per a tots els taxistes.
Sent un any molt difícil a causa de la crisi que ens afecta a tots, la Fira del Taxi pretén mantenir les senyes d’identitat que l’han distingit d’altres esdeveniments, com el sorteig d’un vehicle per al servei del taxi, el parc infantil per als més petits, o la novetat d’enguany, ja presentada en l’edició de Madrid de l’any passat, un simulador de Fórmula 1.
El guanyador del simulador de Fórmula 1 tindrà com a premi poder conduir un Ferrari al circuit de Montmeló.
En l’aspecte comercial de la Fira, han confirmat la seva presència fabricants d’automòbils, fabricants de taxímetres i distribuïdors de gestió de flotes entre d’altres.

Taxis Anarquia estarà en aquesta quarta fira del taxi, per seguir reivindicant i informant taxistes i usuaris de la problemàtica dels taxistes pirates de l’estació de Sants, i per exigir la restitució de la parada de taxis de plaça paisos catalans ..

SALUT I BON VIATGE.

Share