CAP GRUP ANARQUISTA VA CONVOCAR ELS TAXISTES AL HOTEL W DE BARCELONA

Estimats companys/es:
En relació  a l’article de premsa que reproduïm a continuació aparegut en diferents mitjans de comunicació amb data 26 de gener de 2012 sobre un rumor difós mitjançant missatges de telèfon mòbil en els que es convocava a taxistes a impedir la sortida dels jugadors del Barça allotjats a l’hotel W “vela”: (convocatòria de taxistes que finalment no va tenir lloc i va resultar ser falsa) s’ha especulat amb l’autoria d’aquesta inexistent convocatòria assenyalant  a “grups anarquistes” dintre del sector sense citar les fonts informatives.
Des de l’Associació Taxis Anarquia (enregistrada a la Direcció General de Dret i d’Entitats Jurídiques de la Generalitat de Catalunya, com a associació cultural sense ànim de lucre i enregistrada també a l’Institut Metropolità del Taxi com a radioemissora) desvinculem qualsevol relació del moviment anarquista (llibertari) del sector del taxi amb el rumor abans mencionat, exigint als mitjans de comunicació un major rigor en el tractament de la informació i alhora la rectificació d’aquesta notícia.
Oferim la nostra col·laboració als mitjans de comunicació per evitar de nou així falses vinculacions i fets  que puguin ser atribuïbles de mala fe per part d’altres a la nostra associació.
No cal dir que malgrat les discrepàncies polítiques, mantenim una bona relació amb el sector del taxi i la ciutadania en general, prova d’això es una reivindicació que portem a terme ja fa un temps per restablir la parada de taxi a la Estació de Barcelona-Sants (sortida per la Plaça dels Països Catalans) amb la intenció de millorar el servei de taxi que a dia d’avui per aquesta part de l’Estació lamentablement no rep l’usuari/a ja fa quatre anys. Portem més de 2500 signatures recollides i moltes converses amb ADIF, l’Ajuntament de Barcelona i el mateix Institut Metropolità del Taxi.
Rebeu una salutació fraternal de TAXIS ANARQUIA
SPORT.es | 25.01.2012 | 16:08h
Taxistas amenazan con impedir la salida del autocar del Barça hacia el Camp Nou
Un grupo de taxistas ha convocado una manifestación para esta tarde delante del Hotel W, donde se concentra el Barça
Un grupo de taxistas ha convocado vía mensajes por móvil una manifestación esta tarde delante del hotel W en Barcelona. En la convocatoria no se especifica la hora de la concentración, pero si que se deja claro el objetivo: Impedir que el autocar con los jugadores del Barça pueda salir del hotel hacia el Camp Nou. De hecho, esta mañana un grupo de 400 taxistas ya ha cortado la Ronda Litoral de Barcelona durante unos 20 minutos.
 Fuentes del Sindicat del Taxi de Catalunya han explicado al diario “La Vanguardia”, que se trata de “taxistas anónimos, sin una fuerza detrás”, mientras que otras fuentes hablan de “grupos anarquistas” dentro del sector que habrían inducido la protesta.
Taxistas de Barcelona amenazan con cortar el paso al Barça en el Hotel Vela
¿HAURIEM DE PREGUNTAR-NOS QUINES SON LES FONTS INFORMATIVES?
SALUT I BON VIATGE





Share